NHL, Tippetips: Minnesota Wild favoritter hjemme mot Buffalo!


Minnesota - Buffalo

Seks strake tap er en marerittsituasjon for Minnesota. Hjemmelaget er rett og slett nødt til å vinne mot tabelljumbo Buffalo. 

Selv om laget har vist seg på bedringens vei den seneste tiden, er det lite trolig at NHLs to minstscorende lag skal trekke den nøytrale publikummer til arenaen eller TV-skjermen. Sabres er kanskje midt inne i sin beste periode denne sesongen, hvor de har vunnet fire av sine syv nyligste kamper. Det er likevel ikke til å komme ifra at de ikke har vunnet på bortebane siden 5. november. I løpet av de 10 kampene som har gått siden den gang, har laget funnet målet ved 12 anledninger. De kan således sies å ha vært heldige som i det hele tatt har fått med seg et par poeng etter overtidstap. 

Til Minnesotas forsvar; kun de siste to tapene kom på Xcel Energy Center, slik at hjemmestatistikken slik sett kan måle seg med seriens beste. Foran egne fans slipper de inne mindre enn to baklengs pr kamp, slik at de skal kunne tukte Buffalo.  

Gjestene er kanskje på oppadgående, men suksessen handler i stor grad om at målvakt Ryan Miller holder de inne i kampene. Sats på at Minnesota får en etterlengtet opptur her, og vinner selv med handicap. 

Beste Spill:

Sats på at Minnesota Wild vinner med -1.5 i handicap til 2.50 i odds