NHL, Tippetips: Minnesota halter seg til seier mot Nashville


Mike Fuller mener det ligger an til seier for Minnesota Wild i nattens NHL-runde...

 

Minnesota Wild 2.02, Uavgjort 3.80, Nashville Predators 3.20

Minnesota vil forsøke å glede supporterne i forkant av den forestående pausen. Seier vil i så fall bety at Wild tar sin femte strake foran eget publikum. 

Wild har allerede gjort av med Nashville to ganger denne sesongen - så sent som forrige måned. I motsetning til det første oppgjøret tilbake i november, evnet Minnesota å holde Predators' overtallsspill i sjakk. Det blir vel så viktig i nattens kamp. 

Selv om han ikke noterte seg for poeng sist, har Mikael Granlund levert varene på løpende bånd den siste tiden. Følgelig har han fått rikelig med spilletid av trener Mike Yeo. Zach Parise er en annen herremann som er i forrykende form, noe som bekreftes ved at han har blitt utnevnt til kaptein for USAs OL-lag i Sotsji. Mikku Koivus fravær gjør at at Minnesota må fortsette å være effektive. 

Å hente målvakten Devan Dubnyk har slett ikke fungert for Predators, selv om en stadig bedre Carter Hutton har maskert noe av problemene. På bortebane slipper de i snitt inn tre baklengs, kombinert med en av de svakeste statistikkene offensivt å vise til. Siden Minnesota tross alt ikke er så altfor gode, vil jeg være skeptisk til å satse på dem med handicap. Jeg er derimot trygg på at Wild vinner denne kampen! 

Beste Spill: Sats på at Minnesota Wild vinner til 2.02 i odds