NHL, Tippetips: Maple Leafs vinner mot Phoenix!


Mats Zuccarello kunne notere seg for bade målgivende og scoring i nattens 3-4 tap mot Pittsburgh Penguins. Nordmannen så likevel ingen grunn til å smile etter kampen.

På stillingen 1-1 tok gjestene grep, og sørget for 3-1 ledelse tidlig i 3. Periode etter fulltreffere signert Pascal Dupuis og Sutter. Zuccarello reduserte til 2-3 med drøye syv minutter igjen av omgangen, før han var nest sist på pucken da Derick Brassard utlignet. Forlengningen endte målløst, og kampen ble dermed avgjort på straffeslag. Brandon Sutter ble dagens store helt med 4-3 scoringen.

New York Rangers skal i aksjon igjen allerede natt til lørdag, når byrivalen New York Islanders tar turen til Madison Square Garden i hva som blir betegnet som “Battle of New York”. 


Toronto Maple Leafs vs Phoenix Coyotes

Det er lite som tyder på at Phoenix og Toronto skal få særlig grunn til å komme i julestemning den neste uka - så fremt de ikke kan komme seg ut av vinterdvalen, da.

Kun Buffalo har tatt færre poeng enn Maple Leafs på de 10 seneste kampene, selv om et og annet godt resultat gir håp om bedre tider. Seks strake kamper uten særlig å skryte av blir naturlig nok understreket av stortapet mot serielederne. 

Phoenix har funnet det vanskelig å holde nivået som krevet for å holde følge med tetkobbelet i Western. De har imidlertid en rekke kamper mindre spilt, noe som potensielt kan tett luka opp. De har kommet seg helskinnet igjennom en rekke målrike kamper, men når det først går litt trått, går det gjerne sidelengs. 

Målvakten Mike Smith har ikke spilt slik som man kan forvente denne sesongen, og angrepsspillet kommer stykkevis og delt - på samme måte som Leafs. Begge lagene kan skilte med godt overtallsspill, og er tilsvarende svake i undertall. Å holde seg unna frykeboksen bør være målsetningen når man sliter. Laget som holder seg i skinnet vinner her. Med æren på spill, og i møte med et annet lag som desperat trenger svar på flere spørsmål, tror jeg Maple Leafs er priset raust med 2.45 i odds.

Beste Spill: Toronto Maple Leafs til 2.45 i odds