NHL, Tippetips: LA Kings tar seieren mot Minnesota!


Anaheim Ducks - Winnipeg Jets

Jeg er ikke sikker på om vi helt kan fastslå hvordan Anaheim ligger an i forberedelsene til playoffen. Deres syv poeng iløpet av de fire seneste kampene har nemlig kommet mot lag utenfor.

Winnipeg vant på Honda Center tilbake i januar, og Ducks har tapt over halvparten av hjemmekampene siden den gang. En vrien bortekamp mot San Jose ga likevel poeng, og i nåværende situasjon bør de være lystne på å overraske atter igjen.

Enkelt spektakulære resultater har fått Blake Wheelers prestasjoner til å fremstå ytterligere seerverdige. Vi snakker her om et lag som kun sporradisk kan kalles offensivt. De har imidlertid tilstrekkelige kvaliteter til å kunne levere angrepsspill av beste merke på regelmessig basis.

I den andre garderoben er Ryan Getzlaf pent plassert bak Crosby på scoringsstatistikken, men er usikker i forkant av kveldens oppgjør. Forsvareren Cam Fowler er allerede ute med skade, noe som har påvirket negativt.

Jet er priset til 2.06 for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen, dersom du mener at Winnipeg-seier til 4.15 er for drøyt.

 

Los Angeles Kings - Minnesota Wild

Imponerende seiersrekker synes å være LAs greie etter OL-pausen. Klubben har nemlig levert seks eller flere gevinster på rad for andre gang på én måned.

Derimellom var det imidlertid skrinne saker; en uke med hjemmetap. Men, det er snart glemt, nå som playoff-kvalifiseringen er innenfor rekkevidde. Hvem de møter er foreløpig uvisst - hovedsaklig fordi Wild kan dytte dem ned på en Wildcard-plassering.

3-1 mot Phoenix var et steg i nettopp den retningen for Minnesota, selv om hver eneste seier denne måneden har blitt etterfulgt av tap. Selv om Marian Gaborik har til gode å vise seg fra sin beste side på Staples Center, har slovakerens inntreden vært med på å heve scoringssnittet.

Darryl Sutter har i tillegg foretatt endringer i angrep, noe som gjør at alle fire rekkene kan skape problemer for motstanderen. Hva angår Minnesota; siden de kun har kvaliteter å by på i sine to beste rekker, er det vanskelig for dem å måle seg med de beste.

Ettersom begge kampene denne sesongen gikk til straffeslag, er uavgjort fristende. Men, LA er i dytten! Sats på Kings med -1.5 i handicap. 

Beste Spill: Sats på at LA Kings vinner med -1.5 i handicap til 2.60 i odds