NHL, Tippetips: Islanders og Stars sørger for målfest!


 Dallas Stars 2.90, Uavgjort 3.85New York Islanders 2.18

Carolina Hurricanes v New York Islanders : News Photo

Noe mindre enn en målfest mellom disse lagene vil være en skuffelse. Og de satte sannelig standarden med 7-5 trilleren tidligere denne sesongen. 

Islanders foretok ingen drastiske grep på overgangvinduets siste dag, men sørget for å hente Michal Neuvirth som backup for Jaroslav Halak. Slett ikke ueffent.

Laget står i tillegg med den svakeste målforskjellen mot samtlige klubber med kurs for postseason. Mye av årsaken ligger å finne i lagets elendige spill i undertall (ranket som nummer 30). Dallas' tapsrekke blir stadig lenger, og teller nå seks kamper etter nederlag mot Anaheim søndag. 

Det er rimelig å hevde at de ikke hadde tur i nevnte kamp, men på dette tidspunktet av sesongen er det resultatene som teller. New York har vært opp-og-ned på bortebane den siste tiden, og jeg mistenker at det kan ligge profitt i vente ved å satse på Dallas til 2.90 i odds. Jeg er imidlertid langt tryggere på at begge lagenes angrep er i stand til å produsere mål. Over 6.5 scoringer totalt er mitt beste tips. 

Beste Spill: Sats på Over 6.5 scoringer - 2.55