NHL, Tippetips: Flyers kniper seieren mot Blue Jackets!


Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets

Det er sjette - mot åttendeplassen i Eastern som møtes, i hva som trolig er nattens viktigste kamp. 

Columbus står med kun gevinster på sine seks seneste, noe som i sin tur kan føre til at mister grepet. Fansen er på sin side desperate etter en sjelden playoff-plass. Jackets ble på sin side offer som real utur i mandagens oppgjør mot Colorado. Samtlige av lagets tre baklengs kom som et resultat av at pucket gikk innom en av egne spillere. Uflaks til side; de evnet like fullt å rote bort en 2-0 ledelse i siste periode.

Tap på straffeslag mot St Louis og Boston kan knapt sies å ha lagt en demper på Flyers, hvis lag har hatt en super mars måned. De har snarere jobbet beinhardt med å holde koken i møte med klubbene over på tabellen.

Ingen av lagene bak har plukket flere poeng iløpet av de 10 seneste kampene. Selv om det kanskje kan tilskrives en rekke hjemmekamper, er det ingen tvil om at de er i fryktinngytende form.

Etter en treg start på sesongen har Claude Giroux vært førende i oppturen. Spilleren har på alle måter vært i imponerende form, og befinner seg nå blant seriens fem beste poengplukkere. Kapteinen noterte seg eksempelvis for flere poeng i halvparten av Philadelphias kamper forrige måned. 

Columbus har selv ikke vunnet noen av de seks seneste oppgjørene i City of Brotherly Love, og Flyers synes som et godt spillobjekt når på hjemmebane. 

Columbus haven't won on their last six visits to the City of Brotherly Love and the Flyers seem good value to maintain that hometown supremacy.

Beste Spill: Sats på at Philadelphia Flyers vinner til 2.10 i odds