NHL, Tippetips: Dallas vinner mot New York Islanders


New York Islanders-Dallas

Tre store gevinster for New York Islanders kan kjapt ha mistet effekten etter et skuffende 2-3 tap mot Carolina lørdag. Laget kan knapt ta seg råd til å falle tilbake til syndene når Dallas Stars kommer til Long Island i kveld.

Likeledes; et par svake kamper på starten av året har laget en demper på Dallas' ellers gode formkurve. Kun flyktig befant klubben seg blant de åtte beste i Western.

På sitt beste leverer begge disse lagene kjapp hockey, og er underholdende å se på. Jeg har tro på en kamp med mange scoringer her, og Over 6.5 mål kan handles til 2.67 i odds.

Å se John Tavares i duell med Tyler Seguin blir et trolig høydepunkt i dette oppgjøret. Disse karene kan derimot ikke spille samtlige 60 minutter. New York har kun vunnet en av sine 10 hjemmekamper, og jeg er ikke sikker på at de kan friskmeldes helt ennå. Sats derfor på at Dallas stikker av med poengene. 

Montreal-Florida

For en klubb som ligger farlig nær bunnen av Eastern, hadde Florida Panthers en aldeles ypperlig desember - som inkluderte to seiere mot kveldens motstander Montreal. 

I løpet av de to foregående møtene har the Habs kanskje funnet det overraskende vanskelig å bryte igjennom Florida-forsvaret - noe 40 skuddforsøk i løpet av 120 minutter med hockey indikerer. At de i tillegg hadde færre forsøk på mål enn Panthers i overtall burde være grunnlag for bekymring for Michel Therrien. 

Lagets eget forsvarsspill har vært alt annet enn imponerende den siste tiden - med 17 baklengs i løpet av de fire seneste kampene. Se opp for Aleksander Barkov, en herremann som akter å dra fordel av hjemmelagets svakheter. Barkov kan i tillegg skilte med poeng i de fem nyligste kampene. 

Florida har vunnet de fire ferskeste borteoppgjørene mot motstandere fra Eastern. Jeg har sans for oddsen - 3.55. 

Beste Spill: Sats på at Dallas Stars vinner til 2.55 i odds