NHL, Tippetips: Dallas vil overraske Canucks i Vancouver


Minnesota Wild v Winnipeg Jets

Minnesota Wild er offisielt det heteste laget i NHL for øyeblikket. Chuck Fletchers gutter har knepet 17 av 20 mulige poeng hittil, og vil garantert vise seg som en håndfull også for et Winnipeg Jets på oppadgående. 

Dette er sesongens andre møte mellom disse Central Division-lagene, og Wild har kun tapt én gang hjemme på Xcel Energy Centre i løpet av de ni kampene som har gått siden 2-1 seieren over Jets, 10. oktober. 

The Jets har halt seg opp fra bunnen av tabellen med fire strake seiere. Det betyr så langt ifra at de kan friskmeldes av den grunn. Målvakt Ondrej Pavalec har spilt langt over evne, og levert over 30 redninger i hver eneste av gevinstene. 

Når man sammenligner Jets' spill i den defensive sonen med Minnesotas kjølige, veloverveide tilnærming, ser du hva som skaper problemer. Den ypperlige Ryan Suter sørger for at Minnesota gir motstanderen svært få muligheter til overganger. Winnipeg er ikke gode nok i overtallsspillet til å dra fordel av Wild' svakheter heller. Sats derfor på at Minnesota vinner til 1.90 i odds


Vancouver Canucks v Dallas Stars

Dallas tar turen til Vancouver med håp om å ta sin sjette strake borteseier på rapper. Dersom Dallas tar full pott søndag, kan de gå forbi Canucks på tabellen. 

Vancouver har slitt mot en rekke vanskelige motstandere den siste tiden, og har heller ikke evnet mer enn én scoring i løpet av de seneste tre kampene. Vertene er atter et lag som strever med å få overtallsspillet til å sitte, og derav også problemene de befinner seg i. 

Ingen slike vansker for the Stars, må vite. Jamie Benn og Tyler Seguin hadde en fabelaktig kveld mot Dallas sist lagene møttes i Calgary, hvor de noterte seg for seks og fem poeng henholdsvis. Duoen står begge med 22 poeng denne sesongen. Alex Chiasson er den eneste øvrige spilleren som har bokført mer enn 10 poeng. 

Å stoppe den giftige duoen er nøkkelen for Vancouver, selv om kreativitieten og farten de har oppvist har vært morsom å se på. Det kan synes som et trygt spill å satse på Canucks på hjemmebane til 2.00. Jeg tror imidlertid at Dallas' go'dytt fortsetter til 3.25 i odds. 

Beste Spill: Sats på Minnesota Wild til 1.90 i odds