NHL, Tippetips: Dallas' stjernegalleri sikrer gevinst mot Buffalo


Dallas-Buffalo

Buffalos tre strake seiere har kommet midt i en periode preget av usikkerhet og personellutskiftninger. Det er vanskelig å se for seg at et så vidt ungt mannskap, uten særlig å spille for, skal fortsette å holde seg uanfektet av situasjonen.

Midlertidig trener, Ted Nolan, var forventet å følge ut dørene sammen med klubbpresident Pat LaFontaine, målvakt Ryan Miller og kaptein Steve Ott. Men, for øyeblikket virker han altså å være fast bestemt på å fortsette arbeidet i klubben.

Inn dørene har kommet - som en del av Miller/Ott-handelen - angriper Chris Stewart og Jaroslav Halak. Sistnevnte har allerede uttalt at han ikke blir å se i aksjon i nattens oppgjør. Med mannens kontraktssituasjon er det beste trolig at han forsvinner fra klubben igjen før overgangsvinduet stenger igjen onsdag. 

Tingene forløper langt roligere i Texas, hvor Stars er en av mange mulige outsidere. 1-1 i kjølvannet av OL er derimot en statistikk som må bedres i tiden fremover. Kaptein Jamie Benn hadde en pen turnering med det canadiske landslaget, hvis spiller har fortsatt i samme gode spor sammen med lagkamerat Tyler Seguin. Sats derfor på at denne duoen sørger for seier med handicap!

Jeg avstår fra å satse på outsiderne Buffalo, etter 15 av lagets 18 seiere denne sesongen har kommet med Miller mellom stengene. 

Beste Spill: Sats på at Dallas Start vinner med -1.5 i handicap til 2.30 i odds