NHL, Tippetips: Columbus Blue Jackets slår Devils!


Det ligger an til seier for Columbus Blue Jackets og New York Rangers i kveldens NHL-runde, mener Unibets hockey-ekspert Mike Fuller...


New Jersey Devils 2.25, Uavgjort 3.75, Columbus Blue Jackets 2.80

Etter at de fikk fart på skøytene i løpet av januar, tror jeg Columbus kan gjøre det godt i de om lag 20 gjenstående kampene.

Troppen har ikke vært like frisk og rask som nå tidligere i sesongen, og det vil trolig gi seg utslag offensivt. Todd Richards kan endelig sende utpå Nathan Horton og Marian Gaborik på samme tid - noe som betyr et fryktinngytende angrep. Spesielt dersom spillere som Cam Atkinson (to matchvinnende scoringer mot the Devils), Nick Foligno, og forsvaret - hvis lagdel er 7. mestscorende - fortsetter å spe på med fulltreffere.

Det er i tillegg en kjærkommen mulighet til å ta storeslem mot en divisjonsrival. The Devils vil så visst like å ha noe av den samme angrepsstyrken, der de selv befinner seg på 27.plass på den samme oversikten. De har vært nødt til å se Jackets klatre forbi på tabellen, noe som kan tilskrives klubbens to gevinster på de syv seneste. Det skal legges til at de har vært dyktige til å holde tett bakover, men ikke fullt så flinke til å vinne i tilleggsperiodene.

Columbus vil trolig se frem til dette oppgjøret. 2.80 i odds er på alle måter habil odds på at gjør av med NJ for fjerde gang.

 

New York Rangers 2.75, Uavgjort 3.70, Chicago Blackhawks 2.30

Rangers vant 12 av sine 15 seneste kamper før OL-pausen, noe som likevel ikke var nok til å gi dem pusterom i en jevnspilt Metro Division.

Noe drastisk er nødt til å skje dersom Chicago skal feile her. Klubben har nemlig 20 poeng ned til 9. plassen, er godt seedet og fordelen av hjemmebane. Det gir dem alle muligheter til å fortsette arbeidet, selv om de begynte å trøble med å holde på ledelsen i enkelte kamper.

Mye har vært sagt og skrevet om hvordan OL-deltagelsen vil påvirke de ulike lagene. Ikke noen klubb sendte flere til Sotsji enn Blackhawks (10), hvis delegasjon inkluderte de fleste av lagets stjerner. Målvakt Corey Crawford tok ikke turen til Russland, noe som kan vise seg nyttig.

Jeg sitter likevel med følelsen av at Rangers har en mulighet i dette oppgjøret. De er priset til hele 2.75 i odds, selv om de er et av få lag som har slått Chicago på hjemmebane allerede denne sesongen. 

Beste Spill: Sats på at Columbus Blue Jackets vinner til 2.80 i odds