NHL, Tippetips: Colorado sikrer seg ny skalp torsdag kveld!


Det ligger an til seier for LA Kings og Colorado Avalanche, mener Unibets hockey-ekspert Mike Fuller...


Los Angeles Kings 2.33, Uavgjort 3.75, Winnipeg Jets 2.70

LA har fått fart på skøytene igjen etter en svak januar. Dersom de går seirende ut natt til fredag mot Winnipeg, betyr det seks strake gevinster.

Foruten lagets seks fulltreffere mot Colorado, har de evnet nevnte gjennom å holde motstanderne til én scoring eller mindre. Og dét er jo ikke en ueffen plan når de selv har oppdaget hvor buret står.

Darryl Sutter har i tillegg fått bistand hva angår scoringsansvaret, nå som Marian Gaborik har kommet fra Columbus. På samme tidspunkt forrige sesong spådde jeg en lignende effekt for Jackets, men spilleren som ved tre tidligere anledninger har scoret 40 mål, kan løfte ethvert lag med riktig hjelp.

Andrew Ladd noterte seg kanskje for et par mål tirsdag, men Jets manglet likevel litt i tapet mot NY Islanders. Laget har i tillegg til gode å møte et par playoff-klubber etter OL-pausen. I kjølvannet av et par ubehagelige kamper, vil de ikke sette pris på å møte intense LA.

Som de beviste i 2012, er det veldig vanskelig å stoppe Kings når de først får opp dampen. Selv Winnipegs gode selvtillit tatt i betraktning, mener jeg de er godt priset til seier med 2.33. 


Colorado Avalanche 2.60, Uavgjort 3.70, Detroit Red Wings 2.40

Seierne kommer på rekke og rad for Colorado, noe som gjør at de holder følge med teten - de ligger likevel altfor langt bak i jakten på Stanley Cup.

Jeg sier ikke at det er urettferdig, ettersom selv Avalanche selv ville avfeid påstander om at de er reelle kandidater. Målvakten Semyon Varlamovs prestasjoner har maskert en rekke feil og mangler, mens lagets energi og pågangsmot ved flere anledninger har gitt dem seieren.

Dette er en et oppgjør med historisk klang, selv om det unektelig har mistet noe av glansen. Patrick Roy, hvis spiller var sentral i årene med den heftigste rivaliseringen, vil garantert være lysten på å gjøre Red Wings' playoff-bekymringer større.

Det kan meget vel hende at vi hadde fått sett et fullstendig utspilt Detroit, hadde det ikke vært for at de hanket inn David Legwand onsdag for å bøte på skadesituasjonen. Jeg tror likevel at de skal få sin fulle hyre med å tøyle Colorados offensive spill. Borteseier i Chicago sist, gjør at de topper bortestatistikken med 19 gevinster på reisefot denne sesongen. Jeg satser på at Avalanche tar sin seier nummer 20 her.

Beste Spill: Sats på at Colorado Avalanche vinner til 2.60 i odds