NHL, Tippetips: Bruins slår Penguins, og Zuccarello møter Devils!


Som vi skrev i gårsdagens spalte, synes Zuccarellos gode spill ingen ende ha. Nordmannen noterte seg for målpoeng i sin tredje strake kamp, og totalt åttende i løpet av de syv seneste opptredener i Rangers-trøya. Zuccarello er en av New York-klubbens fremste poengplukkere, og står med 18 poeng denne sesongen (5 scoringer og 13 målgivende).

Natt til søndag venter New Jersey Devils hjemme på Madison Square Garden!


Lite har endret seg i Eastern for Boston og Pittsburgh siden juni. Conference-finalistene kjemper begge om ledelsen.

Penguins ønsker naturlig nok å ta sin femte strake seier, i tillegg til å hevne 0-4 tapet fra fjorårets play-off. Mens enkelte av gevinstene har kommet mot svakere motstand, var 5-1 seieren over San Jose så visst imponerende.

Det er 11 kamper siden Bruins sist tapte i ordinær spilletid på TD Garden. Ni av kampene har endt med seier. Dette er en arena hvor du er nødt til å kjempe for hvert eneste poeng, noe Pens maktet 25. november da Sidney Crosby satte inn utligningen i kampens siste sekund. 

Fraværene på Evgeni Malkin og Pascal Dupis betyr at Dan Bylsma er nødt til å foreta rokeringer i rekkene. Det er synd, spesielt for Malkin, som har vært i forrykende form før skaden. De vil ha behov for alle offensive krefter de kan få tak i - i tillegg til en ny stjerneforestilling signert Marc-Andre Fleury for å få noe med seg fra denne kampen. Sats på at Bruins går seirende ut av dette gryende rivaloppgjøret til 2.20 i odds

Beste Spill: Sats på Bruins til 2.20 i odds mot Penguins