NHL, Tippetips: Boston slår Islanders med handicap!


New York Islanders - Boston Bruins

Det er tredje gang Islanders skal forsøke å få med seg noe fra møtet med Boston. Dersom vi utelukkende ser på tabellen, ender vertene som kanonføde. Men, Islanders har holdt lederlaget i Atlantic til kun én scoring i hver av de foregående to innbyrdes denne sesongen, og til alt overmål sendt dem hjem uten poeng ved begge anledningene. 

Som vi har vært vitne til nylig, har New York maktet å heve seg. Det vil således ikke være overraskende dersom de går seirende ut i kveldens kamp. På de 10 seneste kampene står nemlig Islanders og Bruins med samme poengfangst. 

Islanders skulle strengt tatt gått inn i dette oppgjøret med seier i forrige kamp. De maktet imidlertid ikke å holde helt inn, til hva som hadde vært et flott resultat mot St Louis. Gamle forsvarsfeil har begynt å snike seg inn i spillet igjen, og de har faktisk sluppet inn 21 baklengs i de fem nyligste kampene. 

Det som også kan tippe dette i Bruins' favør, er at de virker å bli stadig bedre på bortebane. Laget har knepet syv av åtte poeng, noe som inkluderer et tap i tilleggstiden mot Chicago. 

Mange vil hevde at det er lagets fokus på puckinnehav som begynner å kaste av seg. Jeg satser uansett på at trenden fortsetter her, ettersom jeg mistenker at New Yorks gode periode går mot slutten. 

Beste Spill: Sats på at Boston Bruins vinner med -1.5 i handicap til 3.05