NHL, Tippetips: Boston Bruins jakter revansje mot Blackhawks


Boston Bruins 2.05, Uavgjort 3.85, Chicago Blackhawks 3.10

Chicago er tilbake i TD Garden for første gang siden de løftet Stanley Cup-troféet her tilbake i juni. Bruins, derimot, akter uansett ikke å være statister i nattens oppgjør. 

De hadde vunnet 12 strake kamper før tapet mot Montreal tidligere denne uken, men Boston var i sannhet uheldige. En formidabel defensiv innsats og mange sjanser fremover var fasiten.

Hawks har ikke vært i stand til å score i overtall i sine tre seneste kamper - et utall sjanser til tross - uten Patrick Kane i oppstillingen. No 88s fravær er spesielt merkbart fremover på banen, selv om laget har gått seirende ut av to av tre innbyrdes. Mannen var likeledes avgjørende i straffeslagskonkurransen i tilsvarende oppgjør tilbake i januar.

Av positive nyheter; Gode resultater på hjemmebane har gjort at laget har konsolidert 2. plassen i Central. På bortebane er seieren over bunnlaget Buffalo den eneste gevinsten på de fem seneste, og de har heller ikke funnet målet mer enn to ganger i noen av nevnte kamper. Bortekamper blir trolig ikke tøffere enn dette, og jeg tror Boston får en etterlengtet revansje her. Kanskje sågar med handicap til 2.90 i odds...

Beste Spill: Sats på at Boston Bruins vinner til 2.08 i odds