NHL, Tippetips: Blues gir Flames lite å feire!


Mats Zuccarello kan i sannhet feire jul med god samvittighet etter New York Rangers’ 4-1 seier over Minnesota Wild natt til mandag. Nordmannen ble til alt overmål utropt til banens beste, etter at han selv satte inn hjemmelagets 3-1 mål.

26-åringen har kun Brad Richards foran seg på listen over poengplukkere i Rangers (26 og 25 poeng henholdsvis). Zuccarello har bokført 25 målpoeng på 36 kamper denne sesongen – hvorav imponerende 11 poeng i løpet av de 11 seneste kampene.

New York Rangers er i aksjon igjen allerede natt til tirsdag, når Toronto Maple Leafs kommer til Madison Square Garden. 


Calgary - St Louis

Samtlige lag - foruten to - er på isen i kveldens NHL-runde. Vi nærmer oss halvspilt sesong, og en rekke klubber begynner så smått å merke presset.

Ytterligere to overbevisende gevinster for St Louis Blues har gitt laget seriens beste målforskjell. Jeg akter så visst ikke å satse mot dem i møte med Calgary Flames. 

Fra hjemmelagets ståsted - og ikke minst trener Bob Hartley - har ikke Flames' fire nyligste uten seier vært en katastrofe. Alle tapene har kommet på bortebane, og handlet om avgjørende øyeblikk helt på tampen i ordinær spilletid eller i forlengelsen. 

Som om St Louis trengte ytterligere offensiv hjelp - selv tredjerekka har begynt å feie over motstanderne. Høyrevingen Chris Stewart er snakkis etter hat-trick i helgen, og Derek Roy har svart med egne formidable oppvisninger. 

Mot antatt svakere motstand har the Blues for alvor flekset muskler, og jeg tror Calgary ligger an til noe av den samme behandlingen. Sats på St Louis Blues med -1-5 i handicap.

Beste Spill:

Sats på at St Louis Blues vinner med -1.5 i handicap til 2.65 i odds