NHL, Tippetips: Blackhawks kan ta seieren mot Penguins!


Ottawa Senators 2.02, Uavgjort 3.90, Calgary Flames 3.15

Ved å ta sin første seier etter OL-pausen, sørget Ottawa samtidig for å holde liv i playoff-håpet for ytterligere en stakket stund. Selv om Senators skulle få et usannsynlig oppsving, er det derimot lite trolig at de kan hevde seg etter den ordinære sesongen er ferdig. 49 skuddforsøk på mål gjorde at Craig Anderson måtte være på sitt aller beste for å dra seieren i land.

Flames har vunnet seks av sine ni seneste kamper. Ikke minst skyldes det at laget hadde tilstrekkelige kvaliteter i laget til å konvertere sjansene som bød seg i 4-1 seieren mot Senators tidligere denne måneden. At Erik Karlsson har plukket flest poeng av samtlige forsvarsspillere er så sin sak. Men, når statistikken viser -17 totalt, og mannen får så vidt mye tid på isen, er det i alle fall en del av problemet. Effektivt overtallsspill kan naturlig nok gjøre nevnte irrelevant, men kanskje overraskende med en slik talentfull spiller er at PP-prosenten er knapt over snittet godt.

Selv om jeg ikke lyktes med mitt tips tidligere denne uka, satser jeg på at Calgary overrasker til 3.15 i odds.

 

Pittsburgh Penguins 2.35, Uavgjort 3.75, Chicago Blackhawks 2.65

Etter å ha kommet til kort mot Boston torsdag møter Blackhawks Easterns førende lag. Det er ganske enkelt et tidsspørsmål før Penguins innkasserer Metro-tittelen, og de bør ta sikte på å angripe playoff-spillet med best mulig form. Tre strake tap på hjemmebane er bunnotering denne sesongen, hvorav alle tapene kom mot motstandere fra Western.

Noe skal selvsagt tilskrives skadeproblemer, når listen over utilgjengelig spillere nå inkluderer Marcel Goc, Evgeni Malkin, Pascal Dupuis, Kris Letang og Paul Martin. Oppgjørene mot andre lag med bredde og dybde i stallen er når dette gjør seg mest gjeldende. Og man kan ikke alene stole på at Sidney Crosby skal redde dagen, selv om Sid nærmer seg 100 poeng, og befinner seg nesten 20 foran noen andre spillere i ligaen.

Måten Chicago kontrollerte utendørskampen på i starten av måneden var overbevisende nok. Sats på Hawks til 2.65 i odds. 

Beste Spill: Sats på Chicago Blackhawks til 2.65 i odds