NHL, Tippetips: Avalanche knuser Canucks, og Zuccarello møter Capitals!


Mats Zuccarello Aasen fortsetter storspillet New York Rangers. Natt til lørdag satte nordmannen inne en ny scoring, og ble i tillegg kåret til hjemmelagets beste. Zuccarello ga Rangers 2-0 ledelse et snaut minutt inn i andre periode, da han konverterte en retur.

Det holdt imidlertid ikke til seier – Zuccarellos storspill til tross. Eric Gelinas ble tungen på vektskåla da han satte inn 4-3 til New Jersey Devils i spilleforlengningen.

New York Rangers er i aksjon igjen allerede natt til mandag, når Washington Capitals kommer til Madison Square Garden

Vancouver Canucks vs Colorado Avalanche

The Vancouver Canucks mot Colorado Avalanche er kanskje ikke et oppgjør av samme kaliber som tidligere. Det er uansett nok historikk og ondt blod disse lagene imellom til å gjøre kveldens oppgjør interessant. 

Begge lagene har vært i god form den siste tiden, hvorav Avalanche ristet av seg skuffelsen fra 2-8 tapet mot Edmonton tidligere denne uka. Vancouver har som regel vunnet på bortebane denne sesongen, og statistikken på Rogers Arena er ikke hva den pleide å være.

En plan Canucks bør følge, er å sørge for å score kampens første mål. Colorado har nemlig gått hen og vunnet samtlige 17 kamper hvor de har tatt ledelsen. Det er lett å forstå hvorfor. Lagets unge angripere spiller på seg enorm selvtillit, i tillegg til at kampene åpner seg opp. Sistnevnte gir de selvsamme spillerne mulighet til å bruke farten sin. 

I det siste har kaptein Gabe Landeskog og Nathan MacKinnon utgjort den store forskjellen. Laget har som regel vunnet jevne oppgjør, heller enn å bøtte inn mange mål. Avalanche har motbevist skeptikerne hele sesongen, og oddsen på 3.15 for seier her synes som en god handel. 

Beste Spill: Sats på at Colorado Avalanche vinner til 3.15 i odds