NHL, Tippetips: Avalanche feier Devils til side!


Colorado Avalanche 2.10, Uavgjort 3.75New Jersey Devils 3.10

Ingen av disse lagene føler sesongen er helt over ennå. Sett i lys av den siste tids oppløftende resultater, har de kanskje rett i dét. Men, det vil likevel kreve noe helt ekstraordinært i fortsettelsen. 

Colorado har det i så måtte lettest med syv poeng opp, men har til gjengjeld en tøffere terminliste. De må således ta full pott natt til fredag. 

Tre strake seiere for Avalanche ble etterfulgt av tap i LA tirsdag. Semyon Varlamov forventes tilbake mellom stengene, etter at Calvin Pickard ble plukket av isen i oppgjøret mot the Kings. Etter å ha fått føle Minnesotas vrede på kroppen for to dager siden, er Devils nødt til å prikke inn toppformen - dersom de skal gjøre seg forhåpninger om postseason-spill. 

Jersey har mye reisevirksomhet igjen på menyen denne sesongen, og de har kun vunnet én av sine fem seneste bortekamper. Kun Toronto og Buffalo har færre bortemål å vise til, så det er åpenbart hvor skoen trykker. 

For Avalanche sin del er det stikk motsatt. Angrepet er i fremgang, til tross for Nathan MacKinnons skadeproblemer. Det skal i all hovedsak tilskrives Gabriel Landeskog og Tyson Barrie. 

Sats på at Colorado har det som trengs for å holde seg i kampen om playoff-spill. 

Beste Spill: Sats på Colorado Avalanche til 2.10 i odds