NHL Playoff, Tippetips: Zuccarello & Co i kamp nummer 3 mot Flyers!


Philadelphia Flyers 2.45, Uavgjort 3.55, New York Rangers 2.65

Philadelphia Flyers har periodevis slitt i sine to playoff-kamper mot New York Rangers. Kom imidlertid helskinnet tilbake fra Manhattan sist. Lagene står med 1-1 etter to kamper, og det ser i det hele tatt lyst ut for Flyers når som vi er tilbake i Philadelphia igjen for nattens oppgjør.

Rangers noterte seg for flere skuddforsøk enn Flyers i Kamp 2, men maktet ikke å konvertere sjansene til mål. Jeg forventer derimot at den samme statistikken vil domineres av Flyers natt til onsdag, når hjemmefansen vil være lystne på å se seier mot rivalene. Rangers vant Conference-beste 25 bortekamper i det ordinære seriespillet, men har tapt sine tre seneste i Philadelphia. Ingen enkel oppgave i vente, med andre ord.

Nøkkelen for Flyers sin del er å holde seg unna fryseboksen. De pådro seg hele 12 utvisninger i de to første kampene, selv om de holdt Rangers fra livet ved ni av tilfellene. Men, slikt holder ikke i lengden. Foran et fanatisk hjemmepublikum må Philly sørge for at vinnervilje ikke går over i utvisninger.

Rangers sine stjerner har så smått begynt å levere varene. Seks spillere – inkludert Mats Zuccarello – står med minst to poeng i playoffen, noe som er et positivt tegn etter nokså svak uttelling i seriespillet. Nå må de bare sørge for å gripe sjansene som de tross alt spiller seg til.

Jeg sitter likevel med følelsen av at Flyers går seirende ut natt til onsdag. At de maktet å slå tilbake i Kamp 2, og til alt overmål gå seirende ut, har definitivt git selvtillit. Likeledes har det igjen gjort oss noe tvilende til Rangers. Wells Fargo Center vil være på kokepunktet, og hjemmeseier til 2.40 er et fristende spillobjekt.

Beste Spill:

Sats på Philadelphia Flyers til 2.45 i odds