NHL Playoff, Tippetips: Zuccarello & Co fortsetter stormløpet!


Philadelphia Flyers 2.55, Uavgjort 3.60, New York Rangers 2.55

Rangers ga virkelig alt i Kamp 3, da de blokkerte ikke mindre enn 28 Flyers-skudd og gikk av banen med borteseier 4-1. Det er ikke utelukkende New Yorks vilje til å ofre seg defensivt som har gitt resultater: de er også i meget god scoringsform, og kan skilte med 12 scoringer iløpet av de tre første kampene. 

Rangers førsterekke har vært hakket hvassere enn sine rivaler fra Philadelphia, mens de øvrige rekkene også har gitt viktige bidrag. Mye kan tyde på at Rangers har prikket inn storformen når det gjelder som mest.

Det skal sies at Flyers-målvakten heller ikke hadde en god kamp i lagenes tredje møte. Ray Emery tok kun 16 pucker, og slapp inn hele fire baklengs. Slikt spill går ikke ustraffet hen i playoffen - når en målvakt er nødt til å være på sitt beste.

Ryktene vil ha det til at Flyers har trent på å flytte pucken hurtig på trening de siste dagene. På den måten skal de stoppe Rangers fra å blokkere så vidt mange skuddforsøk. Det er likevel ikke til å komme ifra at Rangers rett og slett spiller bedre hockey for øyeblikket. Det er kanskje ikke ideelt at oddsen er som den er, men Rangers er like fullt verdt en innsats til 2.55 i odds. 

Beste Spill: Sats på Rangers til 2.55 i odds