NHL Playoff, Tippetips: Torsdagens kamper!


Detroit Red Wings 3.10, Uavgjort 3.65, Boston Bruins 2.15 (Boston leder serien 2-1)

Ett mål var nok for Red Wings i Kamp 1. I de to etterfølgende kampene har de imidlertid ikke evnet mer enn ett mål sammenlagt - og det har slett ikke vært nok.

Bruins har kort fortalt vært det beste laget. Boston har til tider vært briljante, og har gjort en god jobb med å tukte Red Wings' stjerner. Detroit er for all del et godt lag, men det kan virke som om de har møtt sine overmenn her. 

Bostons fremragende forsvarsspill kan kjapt komme til å stilne Red Wings nok en gang her. Tatt i betraktning Bruins' gode spill når i undertall, kan jeg ikke se for meg en god kveld for Detroit natt til fredag. Borteseier!

Beste Spill: Sats på Boston Bruins til 2.15 i odds

Minnesota Wild 2.30, Uavgjort 3.60, Colorado Avalanche 2.85 (Colorado leder serien 2-1)

Kamp 3 var en jevnspilt batalje, hvor Wild måtte ta overtiden til hjelp. Mikael Granlund ble tungen på vektskåla med kampens eneste scoring, etter en fabelaktig soloprestasjon.

Og det var akkurat hva Wild trengte, ettersom tap hadde betydd 0-3. Trøblete overtallsspill har vært Avalanche' akilleshæl, og mulighetene kan vise seg ytterligere begrenset når på bortebane. Det betyr således at Wild har mulighet til å bringe balanse i regnskapet.

Jeg forventer - atter igjen - et tett oppgjør. Wild er knepne favoritter i mine øyne, men satser heller på uavgjort iløpet av ordinær spilletid. 

Beste Spill: Sats på Uavgjort til 3.60 i odds

 

Los Angeles Kings 2.50, Uavgjort 3.50, San Jose Sharks 2.65 (San Jose leder serien 3-0)

Det tilhører sjeldenhetene å se et lag slå tilbake etter å ha tapt de tre første kampene.

Sharks måtte ty til overtiden i Kamp 3, men det har ellers ikke være så jevnspilt som vi forutså. Shark vant nemlig de to første kampene med tre - og fem scoringer henholdsvis.

Hittil har ikke Kings funnet ut av hvordan de skal hanskes med San Joses stjerner. Selv om LA løftet spillet i forrige kamp, har de egentlig ikke vært en målestokk for Sharks - foruten nevnte Kamp 3. San Jose er lystne på å avgjøre dette allerede i natt, og således skaffe seg ekstra hvile i forkant av kommende runde. Nå som Kings allerede henger i tauet, tror jeg San Jose gir nådestøtet. Sats på Sharks - inkludert OT til 1.98 i odds.

Beste Spill: Sats på at Sharks vinner - inkludert OT - til 1.98 i odds