NHL Playoff, Tippetips: Onsdagens kamper!


Columbus Blue Jackets 2.85, Uavgjort 3.70, Pittsburgh Penguins 2.25

Columbus rotet bort en tomålsledelse i Kamp 3, og gikk deretter hen og tapte kampen. De lå i kortene, etter at Penguins hadde dominert skuddstatistikken og hatt de beste målsjansene. Måten tapet kom på må ha vært en ekstra smell for Jackets.

Kampene har vært jevnspilte, men det ser nå ut til at Penguins' kvaliteter er for mye å hanskes med for Jackets. Columbus hadde elsket å vinne en playoff-kamp foran egne fans, og dersom de ikke makter det nå, må de belage seg på å vente nok et år. Minst. Tribunene kokte i Kamp 3, og jeg forventer ikke dårligere stemning i denne kampen. Det er kun en magefølelse, men jeg føler meg nesten forpliktet til å satse på Jackets. Og følgelig håpe på et aldri så lite mirakel.

Beste Spill: Sats på Columbus Blue Jackets til 2.85 i odds

 

Dallas Stars 2.45, Uavgjort 3.60, Anaheim Ducks 2.65

Dallas stengte buret mot the Ducks i Kamp 3, og gikk samtidig seirende ut med 3-0. Det betyr følgelig at det står 2-1 på vei inn i det fjerde oppgjøret. Gjestene mistet i tillegg forsvarer Stephane Robidas, og vi kan dermed konkludere med at ting kunne sett lysere ut for Ducks. 

Stars trenger virkelig å vinne mens de har fordelen av hjemmebane. Skulle stillingen står 3-1 i favør av the Ducks når lagene møtes i Anaheim, vil det nesten være en uoverkommelig oppgave Dallas står overfor. Det har vel og merke ikke vært stor forskjell mellom disse lagene spillemessig, og hjemmelaget har trolig spilt på seg selvtillit etter seieren sist. Jeg har tro på ny Stars-seier her!

Beste Spill: Sats på Dallas Stars til 2.45 i odds

 

Chicago Blackhawks 2.08, Uavgjort 3.65, St. Louis Blues 3.25

Det har vist seg å bli en akkurat så fantastisk serie som vi forventet - mellom to gode, kampvillige lag. Vi har gjentatt det til det kjedsommelige; disse lagene skulle aldri møtt hverandre i 1. Runde, noe kampene hittil har bevist.

Blues vant skuddstatistikken mot Hawks i mandagens Kamp 3, men evnet ikke å konvertere til tellende mål. Chicago vant dermed 2-0. Dersom det er én ting Hawks må rette på, så er det overtallsspillet. Èn lusen scoring på 16 forsøk er miserabelt utbytte for et lag av dette kaliberet.

Ellers er det ikke mye som kan sies å skille disse lagene. Jeg forventer at det blir jevnt igjen, og uavgjort etter 60 minutter er absolutt en mulighet. Jeg velger likevel å satse på nok en hjemmeseier her. Chicago er i dytten!

Beste Spill: Sats på Chicago Blackhawks til 2.08 i odds