NHL Playoff, Tippetips: Onsdagens kamper!


Tampa Bay Lightning 2.40, Uavgjort 3.60, Montreal Canadiens 2.70

Dette er trolig nattens jevneste oppgjør, selv om jeg vil vurdere Canadiens som favoritter her. Lightning har et knippe veldig gode spillere, men de er trolig i overkant avhengige av spillere som Martin St. Louis (som ble fremste poengplukker til tross for 20 kamper på sidelinja) og Steven Stamkos. Dersom Canadiens’ målvakt Carey Price spiller som han har gjort opp til dags dato, har jeg tro på avansement for the Habs. Like fullt blir dette jevnt. At Canadiens vinner til 2.70 i odds er uansett bra betalt.

Beste Spill: Sats på Canadiens til 2.70  i odds

 

Pittsburgh Penguins 1.80, Uavgjort 4.00, Columbus Blue Jackets 3.80

Columbus er en klubb i fremgang, uten at det betyr de er ”der” helt ennå. Dette er kun Blue Jackets’ andre playoff-deltagelse, og de har til gode å vinne en eneste kamp utenfor det ordinære seriespillet. Det er så visst ikke sikkert at de vinner nå heller. Det er verdt å holde et øye med hjemmelaget i årene som kommer, men i år vil Penguins vise seg altfor sterke. Jeg blir slett ikke overrasket dersom det ender 4-0 i favør av Penguins, selv om Columbus riktignok kan ta en seier foran egne fans.

Beste Spill: Sats på Pittsburgh Penguins til 1.80 i odds

 

Anaheim Ducks 1.95, Uavgjort 3.95, Dallas Stars 3.30

Dette er hjemmelagets første playoff-opptreden på fem år. Kampen om en plass i playoffen gikk helt til døra, og Stars grep sjansen begjærlig. Dallas spiller sin beste hockey for sesongen, når de trenger det som mest. Jeg tviler imidlertid på at det holder mot Ducks. Anaheim har trøblet på tampen av seriespillet, noe som viser at de er sårbare. De har imidlertid allerede vunnet fire strake i avslutningen av seriespillet. Jeg kan se for meg at Stars vinner én eller to kamper, men ikke fire. Jeg tror fordelen av hjemmebane avgjør nattens kamp!

Beste Spill: Sats på Anaheim Ducks til 1.95 i odds