NHL Playoff, Tippetips: Lørdagens kamper!


St. Louis Blues 2.55Uavgjort 3.60Chicago Blackhawks 2.55

Blues vant overraskende i kamp nummer 1. Alexander Steen sørget for vinnermålet i starten av 3. tilleggsperiode, noe som bør føre til en rekke trette bein her. Det var uansett en viktig seier for Blues, som har gjennomgått harde prøvelser i det ordinære seriespillet. Dette var på alle måter en vitamininnsprøytning.

Vi kan forvente en ny jevnspilt affære lørdag kveld. Hawks er nødt til å vinne denne kampen, ikke minst fordi jeg anser det som tvilsomt at de kan koste på seg å la St Louis få en 2-0 ledelse. Blues virker å være tilbake i dytten, mens Chicago bare ikke kan tape. Sats på borteseier inkludert OT. 

 

Pittsburgh Penguins 1.85, Uavgjort 3.95, Columbus Blue Jackets 3.70

Pittsburg har ofte slitt med å overføre sitt gode spill i den ordinære sesongen, til suksess i playoffen. Det betyr likevel ikke at jeg tror de får nevneverdige problemer med Jackets. Selv om Columbus er på oppadgående, og et lag å holde øye med i månedene og årene fremover, blir det ikke mye å juble for inneværende sesong. Penguins er kanskje de største favorittene blant lagene i 1. runde, og jeg forventer følgelig at de gjør kort prosess med Jackets. Hjemmeseier, og du kan vurdere med handicap også!.

 

Colorado Avalanche 2.15, Uavgjort 3.60, Minnesota Wild 3.10

Disse lagene måtte også ta overtiden til hjelp i 1. Kamp, da Colorado til slutt gikk seirende ut med 5-4. Og det var på alle måter et jevnt oppgjør. Avalanche kjempet seg tilbake i tredje periode – etter å ha ligget under med to mål, og skaffet seg overtid takket være Paul Stastnys scoring 14 sekunder før sluttsignalet. Stastny sørget i tillegg for seiersmålet i tilleggperioden. 

Til tross for at Avalanche trakk det lengste strået i den første kampen, tror jeg Wild bringer balanse i regnskapet allerede lørdag kveld. Dersom Avalanche ikke leverer nok en spesial-forestilling, vil det bli trøbbel. Wild er nemlig et av ligaens beste 5-mot-5. Wild går seirende ut her!