NHL Playoff, Tippetips: Fredagens kamper!


Tampa Bay Lightning 2.50, Uavgjort 3.60, Montreal Canadiens 2.60

Montreal måtte ta overtiden til hjelp i 1. kamp da de sikret seg 5-4 seier. Det er likevel ikke til å komme ifra at de vant skuddstatistikken 44-25. Hva som kanskje gir grunnlag for større bekymring for nattens verter; rookie Ondrej Palat måtte forlate isen tidlig i 3. periode. Palat slet med skadeproblemer på tampen av det ordinære seriespillet, og sjekkes før kampstart. 

Canadiens’ overtallsspill kunne raskt blitt deres bane, der de måtte seg seg slått 0-3. Lightning er på det rene med at dette er en nøkkelkamp med henblikk på avansement. Ligger man plutselig 0-2 under, før oppgjøret i Montreal, vil det nesten være snipp-snapp-snute. Tampa Bay går heltente inn i dette oppgjøret. Jeg kan ikke si jeg føler meg overbevist om at dette ender i Lightnings favør, men det kan være penger å tjene på at de vinner 1. periode (3.05). De akter selvsagt å gå hardt ut fra start.

Beste Spill: Sats på at Tampa Bay Lightning vinner 1. periode til 3.05 i odds

 

Boston Bruins 1.82, Uavgjort 4.00, Detroit Red Wings 3.80

Det er første kamp mellom disse lagene i årets play-off. Boston var seriens beste lag i det ordinære seriespillet, men 1. runde-motstand for serievinnere blir knapt vanskeligere enn Red Wings. Detroit kan skilte med 3-1 fra de fire møtene i seriespillet, og etter en rekke skadeproblemer virker det som om flere spillere er på vei tilbake. Henrik Zetterberg (back) vil imidlertid bli et stort savn i de to kampene. 

Detroit har et erfarent mannskap, og kan så visst skape problemer for Bruins. Jeg forventer likevel at Bruins skaffer seg et overtak her. Det betyr ikke at Detroit ikke har mulighet til å vinne både én og to oppgjør, men på hjemmebane skal Boston gå seirende ut. 

Beste Spill: Sats på at Boston Bruins vinner til 1.82 i odds

 

Anaheim Ducks 1.92, Uavgjort 3.90, Dallas Stars 3.50

Dallas Stars ga Ducks en støkk i 1. kamp. Anaheim virket å spasere seg inn til seier da de sørget for 4-0 ledelse på mindre enn 30 minutter. Men, Dallas slo tilbake og var ikke mer enn et mål unna en fullkommen snuoperasjon. Ducks holdt imidlertid unna, noe som ga 4-3 seier.

Heldigvis for Anaheim er trolig Ryan Getzlaf tilbake i aksjon etter å ha fått en puck i ansiktet i 1. kamp. Det faktum at Dallas er urutinerte i playoff-sammenheng kom tydelig frem i det første møtet, og jeg tror ikke Ducks faller for fristelsen til å slappe av igjen her. Anaheim har ikke levert spill fra øverste hylle den siste tiden, men de er klar over hva som står på spill. Hjemmeseier!

Beste Spill: Sats på at Anaheim Ducks vinner til 1.92 i odds