NHL: Columbus gir Predators juling!


Bostons oppgjør mot New Jersey Devils starter torsdagens runde.

The Bruins virker å ha ristet av seg formsvikten fra tidligere denne måneden, og kan vise til to strake gevinster. 

Det er så vel godt - som dårlig nytt for Boston på spillerfronten. Jaromir Jagr ligger an til å få sin debut etter overgangen fra Dallas, mens Patrice Bergeron ryktes å ha pådratt seg en hjernerystelse. Sistnevnte risikerer således å være ute en god stund fremover. 

New Jersey er et lag som befinner seg i trøbbel. Klubber ligger midt i et kobbel av lag som jakter på play-off spill, men er inne i et veldig svak form. Èn seier på de fem seneste er dårligst av samtlige lag rundt på tabellen. Sats derfor på at Bruins vinner til 1.85 i odds, i tillegg til under 4.5 scoringer til 2.12 ganger innsatsen

Nashville og Columbus er begge utenfor det gjeveste selskap, men absolutt innenfor rekkevidde med tanke på en play-off plass i Western Conference. Laget som stikker av med seieren i kveld, vil få et solid løft i jakten på nevnte. 

Columbus bør kunne ønske Marian Bagorik tilbake i startoppstillingen. Klubben ga avkall på mye for å sikre seg slovaken - hvis spiller har hatt en sesong under pari. Det kan likevel vise seg som en god investering dersom omgivelsene hjelper spilleren tilbake til tidligere scoringsform (40 mål).

Det er nærmest som et veiskille å regne for Blue Jacketts, som har signert et stort navn. Det gir laget ytterligere bedrede sjansen her til 3.20 i odds. 

St Louis Blues er nok et lag som befinner seg midt i kampens hete. Klubben tar turen til "The Windy City", hvor de er nødt til å se på Chicago Black Hawks med en viss grad av misunnelse. 

St Louis styrket forsvarsrekka før overgangsfristen, og inn dørene kom Jordan Leopold og Jay Bouwmeester. Sistnevnte har spilt utrolige 621 strake NHL-kamper.

Det kan være en liten trøst, når man vet at laget må klare seg uten målvakten Jaroslav Halak. Det skal uansett holde hardt mot Conference' beste lag offensivt. 

The Blackhawks vant de to foregående oppgjørene denne sesongen, så det er verdt å satse på Chicago med -1.5 i handicap til 2.85 i odds

Beste Spill: Sats på at Columbus Blue Jackets vinner mot Nashville Predators til 3.20 i odds