NHL Betting: Zaccarello og Rangers vil ha revansje mot Blue Jackets!


3-4 tap mot New Jersey Devils (OT) ble etterfulgt av 1-4 tap mot både Capitals og Predators.

Nordmannen fikk nesten 19 minutter i sist kamp, og noterte seg for ett skudd på mål. Ettersom Zuccarello var på banen ved ett av Rangers’ baklengsmål, endte han med -1 i +/- oversikten.

Natt til fredag venter Espen Shampo Knutsens gamle arbeidsgiver – Columbus Blue Jackets


New York Rangers vs Columbus Blue Jackets

Et Columbus på oppadgående, og New York Rangers med fallende formkurve, betyr at seier for gjenstene tar dem a poeng med divisjonskollegene. Men, det er slett ikke den eneste årsaken til hvorfor dette oppgjøret kan bli interessant. 

Disse lagene har nemlig levert svært så saftige oppgjør det siste året. Det er heller ikke mangel på gamle lagkamerater som møtes til dyst i nattens kamp. Det største navnet av dem alle; Marian Gaborik, får ikke muligheten til å vise seg frem mot gamleklubben Rangers. Columbus' poengkonge gjennom tidene - Rick Nash - kan derimot hjemsøke Jackets.

En annen forhenværende New York-beboer er Brandon Dubinsky. Spilleren tegnet seg for fire poeng tirsdag, og er akkurat den typen spiller som setter pris på slike kamper. Ryan Johansen og Nick Foligno har også spilt en viktig rolle i Columbus' positive formkurve. 

Rangers-angrepet har dabbet betraktelig av i de siste kampene, hvorav de seneste to kampene begge har endt med én scoring. I forkant av den svake perioden virket det som om det var Mats Zuccarello og Brad Richards som skulle dra det tyngste lasset. Det er den samme rekka som har fortsatt å produsere sjansene, selv om de ikke har evnet å konvertere sjansene. 

Kladdeføret hjemme på Madison Square Garden vil få sitt endelikt før eller senere. 2.00 på Rangers-seier er ikke all verden, så sats heller på Blue Jackets - inkludert OT - til 2.35 i odds. 

Beste Spill: Sats på Columbus Blue Jacket - inkludert OT - til 2.35 i odds