NHL Betting: Toronto Maple Leafs vs LA Kings, og Rangers tapte igjen!


Mats Zuccarello Aasen måtte gå poengløs av banen i sin andre strake kamp, da New York Rangers tapte NHL-oppgjøret mot Nashville Predators 1-4 natt til onsdag.

Tennessee-laget ledet 2-0 etter 1. periode med scoringer signert Rich Clune. Hjemmelagets Rick Nash reduserte, før gjestene satte inn de berømmelige spikerne i kista med 3 – og 4-1 ved Matt Hendricks og Paul Gaustad i sisteperioden.

Zuccarello og Rangers møter Shampos gamle arbeidsgiver – Columbus Blue Jackets – natt til lørdag hjemme i Madison Square Garden!


Toronto Maple Leafs vs LA Kings

Med bøttevis av selvtillit, tar LA Kings turen fra bortemøtet mot Montreal til Toronto. Mye tyder på at de kan skape ytterligere problemer for Maple Leafs på Air Canada Centre. 

To gevinster på seks kamper er ikke mye å skryte av, og kanskje mer skuffende har vært måten Torontos tap har kommet på. Laget har vært elendige i undertallsspill, og kombinert med svak disiplin har det gått skeis. Dette er to av lagene som pådrar seg flest minutter i fryseboksen, og i løpet av nokså like mange minutter i undertall har Kings sluppet inn 17 baklengs, mens Leaf kan vise til 28. 

For ikke lenge side ville dette kanskje ha vært et jevnspilt, defensivt oppgjør. I løpet av de åtte seneste, derimot, har Toronto i snitt sluppet inn fire mål. De betaler rett og slett prisen for å slite ut målvaktene sine. Kings er på sin side så resolutte som aldri før - sats derfor på LA med -1.5 i handicap til 3.10 i odds.

Beste Spill: Sats på LA Kings med -1.5 i handicap til 3.10 i odds