NHL Betting: St Louis Blues gir Minnesota problemer!


Minnesota - St Louis

Blues overlevde en forrykende avslutning i kampen mot Colorado lørdag, og fortsatte dermed den gode statistikken mot motstandere fra de øvrige divisjonene. 17-0-1 er på alle måter imponerende når vi vet hvor sterk Central faktisk er.

Selv om de har fått merke akkurat hvor gode St Louis er ved to anledninger allerede denne sesongen, er Minnesota i godt driv - til tross for at lagets fem strake seiere fikk sitt endelikt med tapet mot Dallas sist. De er på langt nær det beste laget offensivt, og St Louis' evne til å så vel puck som tempo, vil begrense Minnesotas muligheter.

Det er akkurat hva som har vært fasit i de foregående 120 minutter med innbyrdes hockey. Wild har kun evnet ett eneste mål, og slett ikke mange kvalitetssjanser. Matt Moulson hadde målgivende i debuten lørdag, men de seneste gevinstene har handlet om grovarbeid snarere enn finspill. Ilya Bryzgalov ligger an til å få sine første spilleminutter her, som en løsning på Josh Hardings skade og Niklas Backstroms svake prestasjoner.

St Louis har reist kjerringa. Selv om oddsen er nokså jevn, tror jeg de er verdt innsatsen med 2.40 i odds.

Beste Spill: Sats på at St Louis Blues vinner til 2.40 i odds