NHL, tippetips: Vancouver får svi i Calgary!


To tap og kun to scoringer er fasiten tidlig i sesongen for Philadelphia Flyers. Hvert eneste tap blir selvsagt overanalysert så vidt tidlig i sesongen, men det betyr på ingen måte at de er verdt å satse på i møtet med Carolina Hurricanes. 

Keeper Cam Ward er ytterligere betydningsfull med henblikk på alle skadene Carolina har slitt med. Joni Pitkanen er ute resten av sesongen, mens Tim Gleason er satt på sidelinjen på ubestemt tid grunnet hjernerystelse. Laget endte som 29 med tanke på scoringer i fjorårssesongen, og alle fraværene gjør at klubbens nyervervelser - som Andrej Sekera og Ron Haunsey - ikke får bedre mulighet til å pynte på den statistikken. 

Etter at laget to en tomålsledelse mot Detroit fredag, la de seg helt på rygg i tredjeperioden. Jobben med å holde på ledelsen ble nesten utelukkende overlatt til Ward, hvis spiller holdt stand til det gjenstod 20 sekunder. Denne kampen er en ypperlig mulighet til å sikre seg en seier mot hardt prøvede Flyers. Sats på Carolina til 2.25 i odds.

 

Winnipeg Jets vs Anaheim Ducks

Winnipeg Jets står ubeseiret så langt, men vi frykter at den statusen står for fall når de møter et sterkt Anaheim. La oss tippe at møtet blir emosjonelt for Teemu Selanne, som nå returnerer til klubbens som draftet ham tilbake i 1988. 

Vi har sett to ganske ulike kamper fra Bruce Bourdreaus mannskap denne helgen. Usikkerheten som har svirret rundt målvaktene vil snart være en saga blott. Men, det er likevel et problem som Jets vil ønske å utnytte. 

Winnipegs defensive duo - Dustin Byfuglien og Tobias Enstrøm - har vært sentrale i angrepsoppbyggingen, og likeledes parhestenes evne til å flytte pucken kjapt. Resultatet har vært at nevnte spillere kan skilte med syv poeng dem imellom. Sats på at Winnipeg kniper sin tredje strake seier til 2.30 i odds.

 

Calgary Flames vs Vancouver Canucks

Det var store forbedringer å spore da Vancouver Canucks vant over Edmonton, men de kan ikke hvile lenge på laubærene. Mandag venter nemlig Calgary Flames.

Flames er atter et lag som har vært involvert i et par målrike oppgjør så langt, og står noe overraskende med tre poeng hittil. Åtte scoringer signert syv ulike spillere er imponerende, noe som viser bredde. Seks av Vancouvers syv fulltreffere har kommet fra lagets to beste angripere. Nevnte illustrerer godt lagenes ulikhet. 

Hvem kan si at den ene strategien er bedre enn den andre? Hvorvidt Flames har kapasitet til å stoppe Sedin-tvillingene er et åpent spørsmål. Duoen var om ikke annet sensasjonelt gode i gårsdagens seier. Til tross for nevnte, mener jeg at Calgarys solide odds for seier på hjemmebane er verdt å benytte seg av. De virker å ville motbevise de ekspertenes forhåndstips. 

Beste Spill: Sats på at Calgary Flames vinner til 2.75 i odds