NHL, Tippetips: Jets slår Flyers, mens Zuccarellos Rangers møter Canucks!


New York Rangers ledet 2-1 etter scoringer av Rick Nash og Ryan McDonaugh da det gjenstod én periode. I løpet av kampens siste 20 minutter rakk imidlertid hjemmelaget Bruins å snu til 3-2. Mats Zuccarello Aasen hadde ikke sin beste dag på isen, men rakk likevel å få med seg 15 minutter i TD Bank Garden. Lørdag kveld venter hjemmemøte med Vancouver Canucks.

Zuccarellos odds på scoring er senket fra 4.50 til 4.20, mens Rangers står nok en gang med høyest odds på seier. Vinner hjemmelaget i Madison Square Garden gir det en odds på 2.60. Canucks har 2.40 på seier.

Den ene halvdelen av tvillingparet Sedin, nemlig Daniel, er den oddssetterne mener har størst sjanse for å score, med 3.00 i odds.

 

Friskmeldingen av Philadelphia Flyers kom nok noe prematurt. Etter seks strake gevinster, har laget gått på et par ydmykende nederlag. 

Winnipeg Jets kommer til byen i kveld, og har tatt mål av seg å ødelegge Black Friday - den amerikanske kjøpefesten. I løpet av fem Western Conference-kamper har Flyers kun maktet å slå bunnlaget Edmonton Oilers. Sammenlignet med the Jets, hvis klubb står med 6-1-1 i Eastern, og vi har fått illustrert forskjellen mellom de to divisjonene. 

Sett bort ifra et straffetap mot Calgary, noe som var høyst ufortjent, og Winnipegs eneste tap denne måneden har kommet mot de ekstremt sterke divisjonsrivalene i Chicago og Minnesota. 

Til å befinne seg på 11. plass i poengligaen har Bryan Little gått ubemerket hen hos de fleste. Det er kanskje den jevne scoringsformen som er mest imponerende. Laget, med storvokste vinger som Andrew Ladd og Blake Wheeler, har en god miks av talent og fysikk. 

At de er tilbake på hjemmebane kan meget vel gi Philly et løft, men med nåværende ligaform er Winnipeg priset pent til 3.15 i odds.

California gikk forbi New Jersey på tabellen da de vant 4-3 over the Devils tirsdag. De får muligheten til å ta dobbelen når lagene forflytter seg til Raleigh og oppgjøret på PNC Arena. 

Det var New Jerseys tredje strake kamp uten seier, og trener Pete DeBoer er atter igjen satt under press. 

Jaromir Jagrs scoring hadde ingen innvirkning på utfallet av kampen, men spilleren tok likevel steget opp på niendeplass på listen over de mestscorende gjennom tidene (691). Det beviser likeledes at 41-åringen fremdeles har en nese for scoringer. Jagrs 10 scoringer denne sesongen er dobbelt så mange som noen andre i troppen - tolk tallene som du selv vil. 

Laget har en underlig keepersituasjon for øyeblikket. Cory Schneider ser bedre ut enn Martin Brodeur på individuelt nivå, men mangler seirene som kan understøtte inntrykket. Antallet seiere viser 7-2 i favør av Brodeur. 

Moralen har vært god i Hurricane-laget etter Cam Wards retur, og de kan sannelig ha godt av å levere den samme intensiteten som sist - da de var best i minst to perioder. Ingen av målscorerne sist stod med mer enn to fulltreffere fra før. Jeg satser på at Caroline klarer dette til 2.20. 

Beste Spill:

Sats på at Winnipeg Jets vinner til 3.15