Ishockey, VM 2014: Slovakia vs Norge


Slovakia 1.70, Uavgjort 4.45, Norge 3.90

Samtlige Av Norges Kamper Følger Du På Unibet.Com!

Norge gjorde alt rett i gårsdagens kamp mot Sverige. De holdt (nesten) potte tett bakover, og tok til alt overmål ledelsen. Steffen Soøberg stilte mellom stengene, og begrenset svenskene til kun to mål. Tap ble det like fullt, selv om Roy Johansen & Co kan ta med seg mye positivt fra denne oppvisningen.

Lillebror Norge ga de regjerende verdensmesterne noe å tenke på. Om de ikke ønsker å tenke på det, kan Per Mårts holde munnen lukket. Og dersom Norge evner å levere en lignende forestilling onsdag, er det slett ikke utelukket at det ender med seier mot Slovakia. Tøft, javel, men med innsatsviljen som Norge utviser, er ingenting umulig om dagen. 

Slovakia er på sin side nødt til å vinne denne kampen, ettersom de har tapt alle sine tre kamper i gruppespillet så langt. Selvtilliten kan således være på bunn - ikke minst grunnet nederlaget mot Frankrike. Sistnevnte illustrerer at slovakerne er overkommelig motstand også for Norge. Slovakia er litt i overkant avhengige av et par nøkkelspillere - som Michel Miklik (1+3) og Miroslav Satan (1+1).

Slovakia var i aksjon mandag kveld, noe som gjør at de har fordelen av ekstra hvile sammenlignet med Norge. Vladimír Vůjteks gutter har presset på seg, mens utsiktene er dystre. Gullmedaljevinnerne fra 2002 har bedre spillere, og regnes følgelig som favoritter. Norsk seier vil derimot ikke overraske noen. 3.90 er uansett fristende odds, og Norge +1 til 2.08 like så.

Beste Spill:

Sats på Norge +1 til 2.08 i odds

Samtlige Av Norges Kamper Følger Du På Unibet.Com!