Håndball-VM: Bookmakerne tror på norsk gulldans


Norge er påny gullfavoritter i et håndballmesterskap. Europas største nettspilloperatør tipper dessuten Linn Jørum Sulland som troppens mestscorende.

Unibet lanserte i dag sine odds på håndball-VM, som spilles i Serbia 6.-22 desember. Dersom selskapets oddssettere får rett i sine spådommer, vil verdensmesterskapet bli en norsk folkefest med gulldans på Tv-skjermen tett oppunder jul..

- Norge er vår klare forhåndsfavoritt, og vi tror på andre strake VM-gullmedalje. Frankrike og Montenegro vil være de argeste utfordrerne, sier PR-manager hos Unibet, Kyrre Merg.

Oddsen på norsk seier i VM er 2.60, mens Frankrike og Montenegro står i 4.85 og 5.50. Også på det individuelle plan tror Unibet på norsk suksess.

- Linn Jørum Sulland var Brasil-VMs nest beste målscorer, hadde en uttellingsprosent på 68 og var blant annet bunnsolid på straffene. Vi tror hun scorer flest mål  i Serbia. Videre er Heidi Løke oddset til kun 1.95 på å ta en plass på All Star-team, slik hun også gjorde i Brasil. Løke er også en farlig outsider til toppscorertittelen, sier Merg.

Det norske kvinnelandslaget har samtidig lavest odds på å ha mesterskapets beste keeper, basert på redningsprosent.

Norge har 5.00 i odds, tett fulgt av Spania og Frankrike med 6.00.

I åpningskampen mot Spania er Norge favoritt hos Unibet med 1.40 på seier, mot 3.75 på Spania.

Unibets odds på håndball-VM