VM 2014: Gruppe E - Vurdering


Sveits

Odds: 100.00

VM-kvalifiseringen: Endte syv poeng klar av nummer to i kvalifiseringen. Vel og merke en svak gruppe, hvor kun Island og Slovenia representerte habil motstand. 

Tidligere prestasjoner: Kvartfinale i 1934, 1938 og 1954.

Nøkkelspiller: Xherdan Shaqiri

Har slitt med å spille seg inn som førstevalg i Bayern München, men er likevel Sveits' store stjerne.  

Joker: Granit Xhaka 

Den dynamiske midtbanespilleren kan igangsette angrep som ved et trylleslag. Han er en livsfarlig spiller, noe motstanderne bør være obs på. 

Dersom de var et band ville de vært…

Keane - En relativt ufarlig band, som aldri helt vil svinge seg til de store høyder. De kan, vel og merke, overraske deg med glimtvis godt spill.


Ecuador

Odds: 150.00

VM-kvalifiseringen: Snek seg til direkte VM-billett etter noen imponerende hjemmeseiere. Faktisk var det kun Argentina som maktet å overliste Ecuador på eget gress. 

Nøkkelspiller: Antonio Valencia - Manchester United-vingen er Ecuadors kaptein, og den toneangivende spilleren.

Joker: Felipe Caicedo - En av Ecuadors mestscorende gjennom tidene. Lokomotiv Moskva-spissen vet hvor målet står.

Dersom de var et band ville de vært...

Red Hot Chilli Peppers - Ser egentlig kun gode ut på "Higher Ground".


FrankrikeOdds: 25.00

VM-kvalifiseringen: Didier Deschamps' mannskap gjorde det vanskelig for seg selv, og måtte slå tilbake fra 0-2 mot Ukraina for sikre seg VM-billett.

Tidligere prestasjoner: Vinner på hjemmebane i 1998. 

Nøkkelspiller: Frank Ribery  

Bayern München-vingen spiller jevnt godt om dagen. Etter å ha briljert i finalen i 2006, som Frankrike tapte på straffespark mot Italia, vil han være lysten på et annet utfall i Brasil. 

Joker: Olivier Giroud 

Til tross for at han knapt kan kalles fast inventar på det franske landslaget, har Arsenal-spissen vært i forrykende form for klubblaget. Les Blues vil garantert skape sjanser, og dersom Giroud kan omsette formen fra Premier League til mål for Frankrike, kan nasjonen gå hele veien i Brasil. 

Dersom de var et band ville de vært...

Robbie Williams - På sitt aller beste på 90-tallet, men fremdeles i stand til å produsere sporadiske, strålende forestillinger.


Honduras


Odds: 2000.00

VM-kvalifiseringen: Slett ikke dårlig. Vant fire og spilte uavgjort i tre av sine syv kamper. Endte bak USA og Costa Rica, men foran Mexico.

Tidligere prestasjoner: Første runde i 1982 og 2010

Nøkkelspiller: Carlo Costly - Kun tre landsmenn har scoret mer enn Costly. Med 30 fulltreffere på 68 kamper er han lagets fremste trussel. 

Joker: Emilio Izaguirre - Med Champions League.erfaring, og mange landskamper å vise til, tilfører Izaguirre kvalitet i Honduras-forsvaret. 

Dersom de var et band ville de vært...

Arcade Fire - Det ringer en bjelle, men man må sjekke Wikipedia for navnet på medlemmene.

Sats på vinneren av Gruppe E her!