Tippetips, Plymouth Argyle v Bristol Rovers


The Pilgrims fikk et voldsomt oppsving på tampen av fjorårssesongen under manager Carl Fletcher. Den tidligere midtbanespilleren med 88 seirekamper for Devon-klubben ble ansatt på permanent basis i november 2011, etter å ha fungert som vikarmanager siden september etter at Peter Reid forsvant ut dørene på Home Park.

Den 32-årige Fletcher har handlet forsiktig på overgangsmarkedet i sommer. Den mest spennende signeringen etter vårt syn, er Paris Cowan-Hall. Den tidligere Woking-spilleren kan benyttes på høyrevingen eller som spiss, og har allerede notert seg for scoring for sin nye arbeidsgiver. Det er likevel forsvareren med det klingende navnet Robbie Williams som er lagets toppscorer med tre fulltreffere. Dersom Plymouth skal ha forhåpninger om å forbedre 19.plassen, må klubbens spisser begynne å levere varene. Plymouth har spilt 44 seriekamper siden 17.september 2011. I 32 av kampene har The Pilgrims gått av banen målløse (14) eller med én scoring å vise til (18 kamper), altså i 73% av kampene.

Lørdag ble den en ny nedtur med 1-3 tap mot godtgående Port Vale foran drøye 6.000 på Home Park. Plymouth er priset til 2.40 for seier mot et lag som – om mulig – sliter enda verre. Bristol Rovers har ikke vunnet noen av sine fem seriekamper denne sesongen (0-2-3). Desto bitrere var det nok at kampen mot Wycombe ble avbrutt på grunn av regnvær på stillingen 3-1 den 25. August.

The Gas befinner seg nest nederst i League Two, og scorer nesten ikke mål. Dersom vi regner med JPT-kampen mot Morecambe, har ikke Rovers funnet veien til nettmaskene i noen de fire kampene de har tapt (0:12). Manager Mark McGhee er nødt til å ta grep.

Beste Spill:
Sats på at Plymouth vinner til 2.40 i odds
Sats på at Plymouth vinner 1-0 til 8.00 i odds
Sats på at Bristol Rovers ikke scorer til 3.05 i odds