Tippetips, MK Dons v Sunderland


MK Dons tok seg fortjent forbi Championship-laget Blackburn Rovers i forrige runde, men skal ikke forvente at motstanderens Martin O’Neill akter å stille med et særlig svekket Sunderland-lag. Gjestene fant nemlig plass til både nyervervelsene Adam Johnson og spissen Steven Fletcher i 2-0 seieren over Morecambe.

Hjemmelaget har ingen skadeproblemer å melde om, foruten (selvsagt) midtbanespiller Jimmy Bullard. Den omreiste krølltoppen sliter med en kneskade, og må trolig gjennomgå spesialistundersøkelser i nærmeste fremtid.

Den skotske spissen Steven Fletcher fant veien til nettmaskene for fjerde gang på tre kamper mot West Ham lørdag. Det som lenge så ut til å bli sesongens første trepoenger endte i stedet med 1-1 etter at Kevin Nolan var frempå i sluttsekundene. Den tidligere Wolves-spissens scoringer er faktisk Sunderlands totale målbeholdning i Premier League-sammenheng.

Sunderland har en rekke skadebekymringer. Frazier Campbell og Sebastian Larson er definitivt ute, mens Adam Johnson og Carlos Cuellar er tvilsomme.

Skader på et par spillere endrer likevel ikke på at det er klasseforskjell mellom lagene i favør av gjestene. The Black Cats står med fire strake poengdelinger i Premier League, men MK Dons skal være overkommelig motstand.

Beste Spill:
Sats på Sunderland til 2.10 i odds
Sats på over 2.5 scoringer til 1.80 i odds
Sats på Borte/Borte i HT/FT til 3.20 i odds