Tippetips, Manchester City v Aston Villa


Manchester City-manager Roberto Mancini vedgår at han kanskje har sluppet til for mange nyervervelser for tidlig på samme tid. De regjerende seriemesterne klarte bare 1-1 mot Arsenal sist, og befinner seg allerede fire poeng bak serieleder Chelsea. Det blir slett ikke den vanlige startelleveren som sendes utpå Etihad-matta tirsdag, ettersom Mancini fokuserer på lørdagens oppgjør mot Fulham.

The Citizens forventes også å prestere i Champions League, noe som fører til at Ligacupen havner desidert nederst på prioriteringslista. Carlos Tevez og Mario Balotelli antas å være spissduoen som sendes utpå, mens ungguttene Denis Suarez, Abdul Razaq og Luca Scapuzzi trolig også får spilletid.

Aston Villa ble på sin side ofre for at de tok lett på oppgaven mot Southampton. Midlands-klubben ledet 1-0 ved pause på St Mary’s, men evnet å tape 1-4. Som om ikke City på bortebane er vanskelig nok med en fulltallig stall – Manager Lambert venter på nyheter om hvorvidt Stephen Ireland har brukket armen eller ei. Den tidligere City-spilleren gjennomgår røntgenundersøkelse før et eventuelt klarsignal blir gitt. Chris Herd og Fabian Delph er imidlertid tilbake etter skadeavbrekk.

Lambert vil sikkert ikke gå av veien for å gjøre visse rokeringer i startelleveren, men ønsker nok først og fremst at spillerne som tapte mot Southampton reiser kjerringa.

Beste Spill:
Sats på under 2.5 scoringer til 2.60 i odds
Sats på at Aston Villa ikke scorer til 2.35 i odds