Tippetips, Leyton Orient v Brentford


Leyton Orient har tapt tre av sine fire seneste i seriesammenheng, og er på jakt etter sin første seier på Matchroom Stadium denne sesongen. Foruten 1-3 tapet i serieåpningen, har alle av O’s kamper endt 1-0/0-1. 1-0 til et av lagene betaler i så fall 8.50 (1-0) og 7.00 (0-1) henholdsvis.

Ettmålsseieren over Swindon Town sist var både kjærkommen og fullt fortjent. Èn svale gjør som kjent ingen vår. Tre poeng i Wiltshire til tross – Leyton Orient befinner seg like over nedrykksstreken, hvor kun målforskjellen skiller ned til Colchester.

Den tidligere Brighton-treneren, Russel Slade, må sette sin lit til at de mer erfarne spillerne som Lee Cook (30) og Martin Rowlands (33) kan være med på å snu skuta. Vi har ikke statistisk belegg for magefølelsen som sier at Orient scorer kampens første mål, det er snarere tuftet på at gjestene har en tendens til å score sent i kampen. At Hjemmelaget leder til pause og at Brentford vinner betaler 32.00 ganger innsatsen (HT/FT).

The Bees har hatt en fin sesonginnledning med 2-2-1 på de fem første kampene. I hjemmekampen mot Yeovil Town trodde Uwe Röslers mannskap at kampen var over 10 minutter før slutt. Resultatet var selvsagt at The Glovers fant veien til nettmaskene én gang på egenhånd, mens Craig bidro med et selvmål i 1-3 tapet. Men, Brentford virker å ha lært av blemmen.

To scoringer i løpet av kampens fem siste minutter sikret 2-2 og poengdeling mot Walsall, mens El Alagui ble dagens helt med det eneste målet i 1-0 seieren over Colchester sist. Scoringen kom selvsagt to minutter før full tid.

Det ble hevdet av en Brentford-kamerat at spillet under den tyske treneren er noe av den beste fotballen han har sett fra London-klubben. Problemet har vært evnen til å finne veien til målet. Det hjelper som kjent lite å ha spillemessig overtak dersom man ikke vet hvor målet står. Det kan virke som om det har løsnet litt denne sesongen. Brentford har seriens toppscorer i Clayton Donaldson (4 mål), mens El Alagui følger hakk i hæl med tre scoringer. Griffin Park-klubben har bare gått målløse av banen ved én anledning – i seriepremieren mot Bury (0-0). 5-1 over Crewe på eget gress viser derimot hvilket potensial som bor i Röslers mannskap. Samme resultat torsdag gir deg 130.00 i odds!

Beste Spill:

Sats på Leyton Orient til Pause og Brentford som vinner (HT/FT) til 32.00 i odds.

Sats på at begge lagene scorer til 1.88 i odds.