Tippetips, Leeds United v Everton


Hjemmelaget har startet sesongen oppløftende under ledelse av Neil Warnock. Den tidligere Plymouth, Crystal Palace, Sheffield United og QPR-treneren ryddet kraftig i spillerstallen som Simon Grayson etterlot. 12 spillere ble hentet inn, mens 10 spillere forsvant ut dørene på Elland Road. Warnock har så smått begynt å få fasong på Leeds, der klubben befinner seg på 12.plass med 10 poeng.

Leeds har funnet veien til nettmaskene i alle av sine ni kamper denne sesongen. Fremover på banen er det spissen spissen Becchio som bærer laget, mens forsvaret fortsetter å kladde.

Leeds-kaptein Lee Peltier er i likhet med klubbkollega Luciano Becchio navn med store spørsmålstegn ved siden av. Førstnevnte måtte gå av banen mot Nottingham med skade, mens klubbens toppscorer (7 mål) – Becchio – spilte med ankelskade i nevnte oppgjør. Dominic Poleon fant veien til nettmaskene i sin debut, og har sikkert håp om spilletid mot Everton.

Everton-forsvarer Phil Jagielka møter gamletreneren fra tiden i Sheffield United. Det er i sannhet et Toffees som har fått en sesonginnledning. Merseyside-klubben ligger på tredjeplass med 10 poeng i Premier League, og slo Swansea 3-0 lørdag. Manager David Moyes’ mannskap gjorde kort prosess med Leyton Orient i forrige runde, og sendte London-laget hjem med 0-5 i hatten.

Det kan bli stygge sifre sett med hjemmelagets øyne dersom Becchio er ute og forsvaret fortsetter som de har gjort innledningsvis.

Beste Spill:
Sats på Everton til 1.65 i odds
Sats på over 3.5 scoringer til 2.55 i odds
Sats på 1-4 og 1-5 til 22.00 og 50.00 i odds henholdsvis