Tippetips, League Two: 8% avkastning lørdag


En avkastning på 8% er kanskje ikke jackpot-tilstander, men like fullt greit i løpet av 90 minutter lørdag.

Cheltenham vs Southend United

Vi hadde tro på at Cheltenham skulle evne å finne målet i begge omgangene (3.80), samt at stillingen ved pause ville være 1-2 (22.00) eller 2-2 (50.00). Selv om ingen av spillene gikk inn vil vi selv hevde at vi ikke var langt unna. Cheltenham noterte seg for scoring etter 15 minutters spill ved McGlashan. Gjestene fra Essex utlignet minuttet før pause da forsvareren Sean Clohessy overlistet hjemmelagets Scott Brown. Flere mål ble det ikke før fire minutter ut i andre omgang. Hvem andre enn spilleren vi omtalte som ”årets kupp” – Britt Assombalonga? Selv om Cheltenham hadde totalt 12 forsøk på mål, evnet de ikke å score etter hvilen. I stedet var det Southends Mark Phillips som kunne fastsette sluttresultatet til 1-3. Ingen premieutbetaling på tipsene våre her, altså.

Innsats: 200kr
Gevinst: 0kr
Resultat:
-200kr

Burton Albion vs Oxford United

Vi hadde liten tro på at gjestene Oxford skulle få med seg nevneverdig fra denne kampen etter en nedadgående trend over de siste ukene. Vi anbefalte å satse på at The U’s ikke ville evne å score til 3.60 i odds, og samtidig sette pengene på at Burton tok seieren til 2.70 ganger innsatsen.

Hjemmelaget ledet 2-0 ved pause etter scoringer av Zola og Maghoma. Den samme duoen skulle gjenta bedriftene i andreomgangen, og fastsatte sluttresultatet til 4-0. Vi prikket med andre ord begge tipsene!

Innsats: 200kr
Gevinst: 630kr
Resultat: 430kr

Bradford City vs Barnet

I vårt kamptips var vi helt skråsikre på hjemmeseier, selv om vi ikke satte penger på akkurat dét. I stedet var vi overbevist om at The Bantams ville vinne med minst mulig margin – 1-0 (7.50) – og at vi ville bli vitne til en kamp med under 1.5 scoringer. Tipset vårt hold til det gjenstod 35 minutter av kampen. Hanson ga hjemmelaget føringen to minutter etter hvilen, mens lagkamerat Connell doblet ledelsen åtte minutter senere. Før hjemmepublikummet hadde fått satt seg var Davies frempå og gjorde 3-0 foran snaue 10.000 fremmøtte på Coral Windows Stadium. Ett av tipsene våre for denne kampen gikk imidlertid inn. Elendige Barnet klarte ikke å overliste Jon McLaughlin i Bradford-buret (2.35 i odds).

Innsats: 300kr
Gevinst: 235kr
Resultat: -65kr

Aldershot vs Morecambe

Både The Shots og gjestene fra Lancashire hadde fått kjørt seg mot League Two-nykommeren Fleetwood Town, noe som bar bud om at forsvarsspillet ville stå i førersetet. Selv om vi ikke forutstå 0-0, prikket vi i alle fall inn at det ville bli mindre enn 2.5 mål. Resultattipsene våre, 1-0 og 1-1, gikk følgelig ikke inn.

Innsats: 200kr
Gevinst: 165kr
Resultat: -35kr

AFC Wimbledon vs Rochdale

Terry Browns og The Dons’ mareritt fortsetter. 1-2 hjemme mot Rochdale satte punktum for statusen som ubeseiret på eget gress denne sesongen. Klubbens viktige angrepsspiller Jack Midson pådro seg rødt kort 24 minutter inn i første omgang. Da hadde The Dales superveteran – Dele Adebola (37) allerede satt inn ledermålet. Fem minutter før hvilen banket unggutten Bobby Grant inn 2-0 for Lancashire-klubben. Luke Moore reduserte 10 minutter før slutt uten av det endret utfallet. Poengene ble med Rochdale nordover.

Vi hadde tro på mange mål i denne kampen. Faktisk tippet vi på over 3.5 scoringer til 2.75 i odds, og vi mente at begge lagene ville tegne seg for nettsus til 1.57 ganger innsatsen. Kun ett av tipsene gikk inn.

Innsats: 200kr
Gevinst: 157kr
Resultat: -43kr