Tippetips, Crystal Palace v Cardiff City


Hjemmelaget virker å være tilbake i godt gammelt slag. Croydon-klubben står ubeseiret på tre kamper (2-1-0) etter seiere mot Sheffield Wednesday og Charlton. Tirsdag ble det 1-1 hjemme på Selhurst Park mot godtgående Nottingham Forest. The Eagles hadde en skrekkelig sesonginnledning, men befinner seg nå på 13.plass i the Championship med 7 poeng.

Malky Mackays ”Bluebirds” er i rute. Klubben ligger på femteplass med 13 poeng, og har bare et lite poeng opp til serieleder Blackburn. Klubbens eiere satte som forutsetning av draktene skulle endres fra blått til rødt før sesongsstart. De fikk det som de ville, og manager Mackay fikk penger til å handle spillere. Wales-laget har fått fart på seg de siste ukene. Strake strake gevinster (Wolves, Leeds og Millwall) er fin marsjtakt med tanke på opprykk til det forjettede land – Premier League.

Cardiff har 2 mål eller flere i fire kamper på rad, men har ikke evnet å holde tett bakover i mer enn ett av disse oppgjørene. At begge lag scorer er priset til 1.85.

Beste Spill:

Sats på at Cardiff vinner til 2.30 i odds.
Sats på at begge lag scorer til 1.85 i odds.
Sats på 1-2 og 1-3 til 10.00 og 20.00 i odds henholdsvis.