Tippetips: Crawley v Portsmouth


Crawley og Portsmouth har et ganske ulikt utgangspunkt når de møtes på Broadside Park søndag ettermiddag. Hjemmelaget har fortsatt der de slapp etter opprykket fra League Two forrige sesong, og befinner seg på fjerdeplass.

Gjestene fra Hampshire rykket ned fra Championship, og sliter med det meste - Spillerflukt, kreditorer, trusler om minuspoeng og usikkerhet rundt hvorvidt klubben eksisterer om et par uker.

Formutvikling

Crawley mistet manager Steve Evans til Rotherham på tampen av fjorårssesongen, og mange har vært i tvil om hvordan arvtager Richie Barker ville klare jobben. 3-0-1 på de fire innledende kampene er fin stil, og især på eget gress hvor statistikken er solide 2-0-0 og 4:0 i målforskjell. Crawley vant 3-0 over Scunthorpe og 1-0 over Leyton Orient, resultater som er priset til 6.50 og 14.00 henholdsvis søndag.

Portsmouth ligger allerede dårlig an i League One. 21.plass og to poeng er som kjent nedrykkstakter. Laget fra sørkysten har tapt sine to seneste - 1-4 mot Carlisle og 0-1 mot Oldham hjemme på Fratton Park sist. Vi klarer ikke se at Portsmouth har mye å bidra med fremover på banen, men burde om ikke annet kunne slippe inn et par. Over 2.5 scoringer er tilgjengelig til 1.85.

Lagnyheter

Kyle McFadzean, Hope Akpan, Gary Alexander og Nicky Ajose bør kunne være tilbake i startoppstillingen til møtet med Portsmouth etter at manager Barker gjorde seks endringer i laget i 3-2 seieren over Gillingham i Johnstone’s Paint Trophy tirsdag. The Red Devils har ingen nye skadeproblemer å melde om, men Sergio Torres og Claude Davis må trolig stå over med skader.

Pompey har signert forsvareren Gabor Gyepes, og venter på at papirene skal bli ordnet. Vi krysser fingrene for at Michael Appletons syltynne stall for forsterkninger raskt. Mustapha Dumbuya, Conor Clifford, Jordan Obita og Paul Connolly er nemlig alle ute med skader, suspendert eller opptatt med landslagsspill. Den tidligere Rotherham, Watford og Sheffield United-spilleren Lee Williamson kan imidlertid være tilbake i lagoppstillingen.

Beste spill

Sats på at Crawley vinner til 1.65

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.85