Tippetips, Crawley Town v Swansea City


De færreste betegner Crawley Town som et overraskelseslag lenger. The Devils har imponert oss i flere sesonger allerede, og ligger på en overbevisende åttendeplass i League One. 2-1-2 på de fem seneste bærer imidlertid bud om at Englands tredje øverste nivå har god motstand å by London-laget på. Crawley røk 2-5 mot serieleder Tranmere sist, uten at vi skal legge altfor mye i akkurat dét resultatet.

Claude Davis kan være tilbake i Crawleys startellever til møtet mot Swansea tirsdag. Forsvarsspilleren har slitt med en hofteskade de fire seneste kampene, men etter tapet mot Tranmere i helgen kastet han trolig innpå nå.

For Michael Laudrup handler denne kampen om å snu en dårlig trend. The Swans har tapt de to seneste i Premier League mot Aston Villa og Everton. Lørdagens 0-3 mot Everton var klubbens største hjemmetap i den Premier League-sammenheng.

Den danske manageren har uttalt at han ønsker at klubben tar seg så langt som mulig i turneringen. Like fullt skal vi ikke regne med en ”normal” Swansea-ellever fra start. Danny Graham, Leon Britton, Ashley Williams og Jonathan de Guzman kan alle få en pust i bakken når laget fra Sør-Wales reiser til Broadfield Stadium. Swansea sliter med også med et par suspensjoner og skader, så forvent et relativt høyt innslag av U21 – og reservelagsspillere. 2.15 på at bortelaget vinner er nokså uaktuelt å satse penger på.

Beste Spill:
Sats på at Crawley vinner til 3.20 i odds
Sats på at begge lagene scorer til 1.62 i odds
Sats på over 2.5 scoringer til 1.80 i odds