Tippetips, Cheltenham v Southend United


The Robins har startet sesongen med 2-2-1 på de fem innledende. 0-3 tapet på Whaddon Road mot Accrington Stanley for to uker siden fikk Mark Yates’ mannskap ned på jorda igjen. 12 skudd på mål til tross, det var Paul Cook og Stanley som kunne reise tilbake til Lancashire med alle poengene.

Cheltenham reiste på alle måter kjerringa mot Wycombe i forrige kamp (1-1) etter å ha havnet bakpå etter bare 3 minutters spill. Vertene hadde bare ett eneste skudd på mål, mens Cheltenham nok en gang kunne vise til 12 skuddforsøk. Vi sitter med en følelse av at det vil løsne hvert øyeblikk for hjemmelaget. At Cheltenham finner veien til nettmaskene i begge omgangene betaler 3.80.

De fleste som følger League Two undres over hva som har skjedd med Paul Sturrocks Southend. Roots Hall-laget befinner seg i skrivende stund på 13.plass. Essex-klubben var med i den ypperste tetstriden forrige sesong, og på opprykksplass store deler av sesongen. The Shrimpers måtte ta til takke med fjerdeplass i Play-off spill, og ettersom de fremdeles befinner seg i ligaens kjelleretasje, burde det være unødvendig å fortelle hvordan det gikk.

Ting er heldigvis ikke så mørkt som det så ut etter de to første kampene; tap mot Oxford United (0-2) og en underholdende 3-3 kamp mot Aidy Boothroyds Northampton Town. Sturrock er ingen novise i spillermarkedet. Årets genistrek var å hente Watford-spissen Britt Assombalonga på lån. Angriperen har nesten egenhendig skaffet fem av lagets syv poeng med sine fire fulltreffere i kampene mot Northampton, Dagenham og Wycombe.

Beste Spill:

Sats på at Cheltenham scorer i begge omgangene til 3.80 i odds

Sats på 1-2 og 2-2 ved pause til 22.00 og 50.00 i odds