Tippetips, Chelsea v Wolverhampton Wanderers


Roberto Di Matteo forventes å hvile en rekke av spillerne som var sentrale i 1-0 seieren over Stoke sist. Stamford Bridge-klubben møter Arsenal kommende helg, og Marko Marin, Lucas Piazon og Cesar Azpilicueta kan få sin første kamp for klubben. Nyervervelsen Victor Moses vikarierer etter alle solemerker for Fernando Torres.

Chelsea topper Premier League-tabellen med 13 poeng etter fem spilte kamper. Stamford Bridge-klubben har holdt nullen i fire kamper denne sesongen; mot Wigan, Newcastle, QPR og Stoke. Di Matteos mannskap har i tillegg tegnet seg for to scoringer eller mer i fem av 8 kamper, alle turneringer inkludert.

Ståle Solbakken har andre og viktigere ting enn Ligacupen å tenke på. Kanskje er det derfor Grues store sønn har bebudet ni eller 10 endringer i startoppstillingen? Wolves står bokført med tre strake seiere i serien, og ligger på sjetteplass i the Championship.

Gjestene har funnet veien til nettmaskene to ganger i de tre seneste kampene, og har en rekke angrepsalternativer tilgjengelig. Vi skal helt tilbake til 18. August og 0-1 tapet mot Leeds for å finne sist Wolves gikk målløse av banen.

Dette oppgjøret kan meget vel handle om hvilket reservelag som er best. Uansett vil det være en rekke spillere involvert som ikke normalt får smake førstelagsfotball, og som trolig ikke er helt samspilte. Slikt blir det mål av.

Beste Spill:
Sats på at begge lag scorer til 1.80 i odds
Sats på Borte/Uavgjort i HT/FT til 20.00 i odds