Tippetips, Charlton v Crystal Palace


Charlton 2.00, Uavgjort 3.40, Crystal Palace 3.45

Et rent London-oppgjør på Selhurst Park lørdag når nykommeren Charlton tar imot Crystal Palace. The Addicks har startet sesongen som de fleste nyopprykkede lag. Uavgjort 1-1 mot Birmingham på St Andrew’s var stødig, mens 2-1 over Leicester i den påfølgende hjemmekampen var tilsvarende solid.

Deretter har Chris Powells menn en målløs poengdeling (Hull) og tapet mot Forest (1-2) sist å vise til. Det vi kan konkludere med allerede nå, er at Charlton har desperat behov for et par angrepsspillere som kan garantere for scoringer. At ingen spillere står bokført med mer enn én scoring etter fire kamper, beviser nettopp nevnte.

La det være sagt med en gang; vi har ikke friskmeldt Palace 2-1 seieren over Wednesday til tross. Bortelaget hadde flest sjanser i den kampen, selv om The Eagles vel og merke hadde ballen mest.

Manager Freedman har mistet lagets beste spillere. Darren Ambrose og Sean Scannell er begge solgt, mens Wilfried Zaha trolig forsvinner når vi leser januar av kalenderen. Da er det kanskje ikke så underlig at Selhurst-klubben ligger under streken med tre små poeng?

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.40 i odds

Sats på under 2.5 scoringer til 1.72 i odds

Sats på at Charlton leder til pause og uavgjort ved full tid (HT/FT) til 16.00 i odds