Tippetips, Burton Albion v Oxford United


Burton Albions sesonginnledning har vært en berg-og-dalbane. Fra seiere over Sheffield United og Leicester i Ligacupen til 0-3 tap mot Exeter City i seriesammenheng. 2-0-3 på de fem første kampene er trolig noe under manager Gary Rowetts forventninger. Likevel er det positive tegn å merke seg.

The Brewers har ikke sluppet inn baklengs på sine to seneste, mot Coventry i JPT og Rochdale i League Two. Førstnevnte oppgjør endte 0-0, mens Burton vant etter Matt Patersons første mål for klubben etter overgangen fra Southend United denne sommeren. Skulle hjemmelaget evne å holde tett bakover, betaler det i så fall 3.60 ganger innsatsen.

Gjestene fra universitetsbyen har fått en god start på League Two-sesongen, selv om spekulasjoner rundt manager Chris Wilders fremtid i klubben garantert ikke har gått spillerne hus forbi. Wilder nevnes som høyaktuell til den ledige trenerjobben i Coventry City. Spørsmålet man må stille seg er hvorfor han skulle være interessert i å borde en synkende League One-skute når han kan føre Oxford opp i samme divisjon?

Uansett, The U’s står bokført med  3-0-2 på fem seriekamper hittil. I motsetning til vertene har Kassam Stadium-klubben gått på et par smeller de siste ukene. Etter tre strake seiere med 6:1 i målforskjell, har det nå blitt tap for både nykommeren York City (1-3) og Exeter (2-4). Smalley fikk marsjordre mot The Grecians uten at det fullt ut kan forklare tapet. Et nytt tap på Pirelli Stadium ligger kanskje i kortene? Burton-seier er priset til 2.70.

Beste Spill:

Sats på at Oxford United (bortelaget) ikke scorer til 3.60 i odds

Sats på Burton-seier til 2.70 i odds