Tippetips, Brighton v Sheffield Wednesday


Brighton 2.00, Uavgjort 3.40, Sheffield Wednesday 3.45

Hjemmelaget befinner seg på fjerdeplass i the Championship etter en elendig sesongstart. 0-1 i debuten og deretter 0-0 mot Cardiff bar bud om en tung ”andre sesong” i divisjonen. Manager Gustavo Poyet virker imidlertid å ha fått fart på spillerne. 5-1 mot Barnsley i sist kamp på Amex ble etterfulgt av imponerende 3-1 over Burnley i Lancashire.

Den tidligere Peterborough-spissen Craig Mackail-Smith ser ut til å levere varene også i år. Fire scoringer har angriperen tegnet seg for hittil.

Onsdagsklubben ligger faktisk a poeng med Brighton, men med noe svakere målforskjell. En sjetteplass fire kamper ut i sesongen viser om ikke annet at Dave Jones’ mannskap ikke er walkover-materiale. Tapte mot Crystal Palace i Croydon sist (1-2) etter en sen scoring av Glen Murray, men stod med 2-1-0 og 8:6 i målforskjell før den tid.

Laget har ingen problemer med å finne veien til nettmaskene. Johnson og spissen O’Grady står begge med tre fulltreffere hittil, og bakover på banen snakker vi raust forsvar med stor ”R”. Wednesday har sluppet inn to mål i hvert eneste oppgjør, noe manager Jones ønsker å bøte etter å ha hentet inn Watford-veteranen Martin Taylor.

Beste Spill:

Sats på Brighton til 2.00 i odds

Sats på over 3.5 scoringer til 3.10 i odds