Tippetips, Birmingham v Bolton


At presset øker på den tidligere Huddersfield-treneren Lee Clark, er ingen overdrivelse. The Blues står med fem poeng fem kamper ut i sesongen, og det er det ingen på St Andrew’s som er fornøyde med 22.plasser. Det er som kjent håp i hengende snøre.

Birmingham vant 1-0 over Peterborough i forrige hjemmekamp, og var bare et Pablo-selvmål unna å få med seg alle poengene fra City Ground i helgen. Lee Clarks menn ledet 2-0 mot Forest, før det raknet. Marlon King har ikke samme farten i kroppen som tidligere, men det er liten tvil om at han blir viktig også denne sesongen. Den forhenværende fengselsfuglen står med tre nettkjenninger hittil.

Midlands-klubben er ubeseiret på eget gress (1-1-0) inneværende sesong, og ni kamper totalt dersom vi regner med fjoråret. Gjestene Bolton befinner seg langt behageligere til på tabellen. 11.plass og to poeng bedre stilt enn tirsdagens motstander er likevel ikke godt nok for en klubb som tar mål av seg om å rykke rett opp i Premier League igjen. Owen Coyles menn vant 2-1 i forrige kamp over Gianfranco Zolas Watford. To scoringer før pause holdt til tre poeng mot Hertfordshire-klubben. På bortebane har det derimot gått trått. The Trotters tapte 1-3 mot Hull før landslagspausen, og 0-2 mot Burnley før der igjen. For å gjøre bildet komplett, kan vi også ta med 1-2 tapet mot Crawley Town i ligacupen.

Beste Spill:
Sats på uavgjort i Birmingham v Bolton til 2.25 i odds
Sats på under 2.5 scoringer til 1.80 i odds