Tippetips, Aldershot v Morecambe


Manager Dean Holdsworth har sakte men sikkert gjort Aldershot til et lag å regne med i League Two. Starten på årets sesong har derimot ikke vært så positiv som vi hadde forventet. 20.plass og fire poeng er fasit etter fem spilte kamper.

Det er faktisk på Recreation Ground at The Shots har slitt mest hittil, med to tap mot Exeter City (1-2) og Cheltenham (0-1). Hampshire-klubben fikk seg en skikkelig karamell borte mot Fleetwood Town i starten av måneden (1-4), og vi skal helt tilbake til fjorårssesongen – mars 2012 mot Northampton Town, 1-3, sist Aldershot slapp inn mer enn to baklengs. Holdsworths menn har faktisk ikke sluppet inn mer enn to baklengs ved mer enn tre anledninger i seriesammenheng siden september 2011.

Spissen Reid er viktig for Aldershot, og står bokført med to scoringer så langt.

Morecambe endte på 15.plass i fjor, og har startet inneværende sesong på det jevne (2-1-2). Den unge manager – og spillerlegende Jim Bentley med 328 kamper for The Shrimps – er likevel nødt til å foreta seg noe med den elendige hjemmeformen (0-1-2). Morecambe tapte nok en gang kraftig sist, og da mot Lancashire-rivalen Fleetwood Town (0-4). 2:9 i målforskjell hjemme på The Globe Arena er skrekkelige saker.

Vi tipper at begge lag har fokusert på forsvarsspill etter å ha fått en vekker av nykommerne Fleetwood. Det er vanskelig å spå hvem som går seirende ut av denne. At det blir få scoringer føler vi oss imidlertid nokså sikre på.

Beste Spill:

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.65 i odds

Sats på resultatene 1-0 og 1-1 til 7.25 og 6.50 i odds henholdsvis.